Ključni su za garderobu

Ovo su jesenski komadi u koje se isplati uložiti. Uvijek će biti u trendu

Mija Dropuljić

FOTO: Unsplash

FOTO: Unsplash

Četiri odjevna komada koja morate imati u svom ormaru.Modni trendovi dolaze i prolaze, no postoje oni komadi koji su uvijek i zauvijek u trendu. Jesen je posebno modno zanimljivo razdoblje, a to znaju i modni brendovi koji nas od početka rujna bombardiraju s novim kolekcijama i gomilom trendi krpica. Što odabrati?


Naravno, uvijek ćemo rado kupiti pokoji trendi sezonski komad, no na te komade ne trebate trošiti puno novaca. S druge strane postoje oni komadi koji će se uklopiti u svačiji modnih stil, koji nikad ne izlaze iz mode i koji su neophodni i funkcionalni. Donosimo popis onih jesenskih komada koje trebate imati u svom ormaru i za koje je uvijek dobro izdvojiti pokoju kunu više. 


Klasične traperice


Ne kaže se bez razloga da su traperice vječni komad. Nemojte potpasti trendovima, uložite u klasičan model traperica koji vam najbolje stoji. Birajte neutralnu boju. Također prilikom kupnje uvijek gledajte da su vam traperice udobne te vas nigdje ne stišću. 


FOTO: Unsplash
U kvalitetno pletivo je uvijek dobro uložiti


Topla pletena vesta
Kvalitetno pletivo je toplo, a nosit ćete ga od jeseni do kraja zime. Birajte srednje debelo pletivo kako biste ga što duže nosili. Također kupite komad u što neutralnijoj boji jer će tako pristajati uz svu vašu postojeću odjeću. 


Ravne čizme


Bilo da volite gležnjače ili čizme do koljena, crne ili smeđe kvalitetne čizme pratit će vas tijekom svih hladnijih dana. Svakako birajte ravne modele jer je to garancija da ćete ih moći nositi u skoro svim prigodama bez bolnih stopala. Kako biste nove omiljene čizme nosili i kada padnu temperature, možete uzeti i nešto veći broj kako biste bez problema mogli nositi na najlonke i čarape, pa čak i deblje čarape. 


FOTO: Unsplash
Klasičan kaput je uvijek u trendu


Topli kaput


Jedne godine su IN puf jakne, druge bomberice, treće jakne/košulje, no jedan komad nikad ne izlazi iz mode. U pitanju je kaput! Naravno, i ovaj komad podliježe modnim trendovima, no klasičan kroj kaputa u crnoj ili smeđoj boji uvijek je u trendu. Kvalitetan kaput napravljen je od toplog materijala koji će vas grijati. Kvalitetan materijal također neće stvarati  mucice.