Nikada dosadno

Ove boje lakova za nokte obožavamo u tmurnoj zimi!

Mija Dropuljić

FOTO: iStock

FOTO: iStock

Ni crvena, ni plava, ni lila! Očekuju nas potpuno nove nijanse lakova za nokteKao i u modi, svake godine postoje novi trendovi u lakovima za nokte. Nije ni čudo, uostalom, boje bi trebale ne samo učiniti da naši nokti blistaju i izgledaju njegovano, već i pristajati uz našu odjeću.


Prošle godine tonovi poput plave, lila ili narančaste bili su osobito popularni kod ljubiteljica mode, a sada su ustupili mjesto novim nijansama! U 2023. veselimo se potpuno novim trendi bojama lakova za nokte: zelena limeta, krem poput zobenog mlijeka i krom sada dominiraju manikurama.


Limeta zelena


Zelena boja limete već je 2022. igrala veliku ulogu u modi, a 2023. također ćemo nositi svijetlu trend boju na noktima. Bilo jednobojno, s uzorkom ili u kombinaciji s drugim bojama lakova za nokte: svijetlo zelena čini nokte predivno sjajnima i daje im svježinu.
Osim toga, boja limete zajamčeno će privlačiti pažnju, stoga je boja laka za nokte odličan partner, posebice uz jednostavne i neutralne kombinacije.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli COLOR DEPARTMENT. (@colordept)Zobeno mliječna


Bijeli, klasični krem i goli tonovi ustupaju mjesto novoj trendovskoj boji u 2023.: krem boja od zobenog mlijeka. Iza nje je svijetli ton koji vizualno podsjeća na zobeno mlijeko.


Ljepota ove boje je u tome što se može nositi s bilo kojom našom odjećom tijekom cijele godine. Osim toga, krema od zobenog mlijeka izgleda vrlo elegantno i glamurozno na prstima.


Najbolje je nositi trendovsku boju u jednobojnom izgledu, kako bi što bolje naglasila nokte.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Bambi Nails ☁️ (@bambinailss)Krom


Trend boja lakova – krom idealna je ove godine za sve one koji vole nešto malo neobičnije na svojim noktima. Kromirani nokti daju prstima prekrasan sjaj.


Ljubiteljice mode radije biraju trend lak za nokte u srebrnoj boji za 2023., ali kromirani izgled također dobro izgleda u zlatnoj, bakrenoj ili nekoj drugoj boji.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli NAILS OF LA (@nails_of_la)