Od 11. do 17. listopada

Ova tri horoskopska znaka čeka izrazito naporan tjedan

Sanda Milinković

Foto: iStock

Foto: iStock

Ako primjećujete da ste nešto lošije volje već danas, okrivite zvijezde.Osobe rođene u znaku Blizanca, Raka i Škorpiona, ovoga bi se tjedna mogle osjećati lošije no inače. Moglo bi im se dogoditi da svu energiju ulažu u nešto što nema smisla, a mogao bi ih pratiti i osjećaj letargije. No, ne brinite. To je samo ovaj tjedan, a već idući će biti bolji. Do tada, pripremite se za nešto lošije raspoloženje.


Blizanac


Nema brige na ljubavnom i obiteljskom planu, ali sve ostalo vas opterećuje. Na poslu ili osjećate neslaganje s kolegama ili vam je teško dokučiti rješenje zadatka. Osjećate da vam je dosta čekanja i općenito ste osoba koja nije pretjerano strpljiva. Ovoga bi vas tjedna mogla dočekati situacija na poslu koja nije nešto atraktivna, a to će vas činiti ljutim.


Rak


Događaji u ovome tjednu povezani su s nekom godišnjicom ili osobom, a zbog razloga znanih samo vama, baš će vam to tjedan učiniti teškim. Znate da možete biti divni i darežljivi, ali sada vam to ne odgovara. Stalno nekome nešto dajete, a taj netko samo uzima i nitko ništa ne govori o tome.
Osjećate se prevarenim, a možda vam neka godišnjica donosi osjećaj kao da ste pogriješili i sada ćete se čitav tjedan osvećivati ljudima zbog kojih se osjećate maleno.


Škorpion


Nemate želje biti osoba koja nešto zahtjeva, ali čini vam se da je to jedini način da vas okolina posluša. Ovoga tjedna imat ćete nultu toleranciju za sve koji od vas nešto očekuju i osjećat ćete kao da ste jedina osoba koja nešto radi. Situacija uključuje i posao i kućanske poslove jer imate osjećaj da ste i jedini koji kuha, čisti i sprema.


Nemojte se iznenaditi ako se upravo iz tog razloga ovoga tjedna s nekim posvađate, piše Your Tango.


___


*Ovakve tekstove o horoskopu, horoskopskim predviđanjima i savjetima ne treba shvaćati previše ozbiljno niti na njima temeljiti važne odluke jer služe isključivo za zabavu.