Neobičan potez

Ova mama je sve iznenadila na Instagramu. Za lijepu kožu koristi majčino mlijeko

Mija Dropuljić

FOTO: IG@sisishoffman

Influencerica tvrdi da se majčino mlijeko ne naziva bez razloga tekuće zlatoIz Velike Britanije stiže jedna veoma bizarna priča s društvenih mreža. Mlada mama blogerica je na svom Instagram profilu otkrila tajnu blistave i zdrave kože. Ta tajna je šokirala brojne pratitelje.


30-godišnja Si-Si Shoffman živi u Londonu i ljetos je postala mama maloga CJ-a. Redovito dijeli savjete brojnih mamama po pitanju odgoja, a često dijeli i svoje trikove za blistavu i zdravu kožu. 


Nedavno je na svom profilu podijelila svoju malu tajnu. Poput većine influencera pokazala je korak po korak kako izgleda njena skin care rutina. Jedan proizvod je posebno privukao pozornost. 
Trenutno se u dio njene rutine ubraja i korištenje par kap majčinog mlijeka, odnosno vlastitog mlijeka. Objasnila je kako ima magično djelovanje na kožne upalne procese te potiče raste zdravih bakterija na koži, što ujedno pozitivno djeluje u borbi protiv problematičnih bakterija. Ova mama ujedno tvrdi kako mlijeko ima anti-aging djelovanje. 


“Ne zove se bez razloga tekuće zlato”, napisala je Si-Si.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Si-Si Shoffman (@sisishoffman)Njeni pratitelji su oduševljeni, posebno jer je posve jasno kako ova novopečena mama ima blistav i zdrav ten. Je li tajna uistinu leži u njenom posebno triku ili su u pitanju tek dobri geni, nećemo znati. Dio pratitelja se našalilo te napisalo kako bi vrijedilo dobiti dijete samo zbog ovog trika.