U ritmu muzike za ples

Trening uz glazbu: Besplatni online satovi plesa uz koje ćete se sjajno provesti

Dijana Ljubanović

FOTO/Unsplash

FOTO/Unsplash

Podignite raspoloženje uz vesele ritmove i Youtube.Studije dokazuju da je ples nevjerojatan način za smanjenje stresa i za podizanje raspoloženja – što bismo svi sada mogli koristiti. Ples ne samo da je fantastičan način da poboljšate razinu kondicije i kardiovaskularne izdržljivosti, već također može pružiti osjećaj zajedništva i ohrabrenja.


Učenje nove plesne vještine i poboljšanje sa svakim korakom daje nam nešto čemu se možemo radovati. Zbog toga smo zaokružili najbolje online satove plesa koje možete probati kod kuće i odlično se zabaviti.


305 Fitness


Ovaj kardio trening s plesom zasnovan na DJ-u uživo toliko je zabavan da ćete zaboraviti da čak i vježbate. Poznate po visokim energetskim tečajevima i jedinstvenim DJ miksovima, poznate osobe poput Miley Cyrus i Hailey Baldwin navodno su ljubitelji 305 plesnog tečaja. Sada se možete uroniti u 305 iskustvo kod kuće, jer su proširili svoju platformu tako da nude besplatne satove virtualnog plesa na svojoj YouTube stranici u 12 sati. EST svaki dan i 18 sati EST utorkom i četvrtkom.

 


Obe Fitness


Obe Fitness nudi tečajeve fitnesa uživo i na zahtjev s motivacijskim instruktorima. Imaju sve, od pilatesa, joge do individualnih tečajeva, ali njihovi su plesni satovi najbolji izbor za nas u kategoriji internetskih tečajeva fitnesa. Oni nude tri vrste plesnih tečajeva, koji uključuju njihov plesni tečaj, plesni HIIT za one koji traže kardio izazov i plesne koreografije koje vode koreografi iz NYC-a i podučavaju vas pop i hip-hop plesnim rutinama.Jazzercise


Jazzercise je prešao dug put od 80-ih i sada uključuje snagu, kickboxing, pilates i plesne kardio. Aplikacija Jazzercise na zahtjev nudi razne satove vježbanja, uključujući dance mix i dance HIIT treninge, sve do najnovijih ritmova. To je savršen način da plesnu zabavu unesete u svoju dnevnu sobu!The Sculpt Society


Osnovala ih je bivša plesačica Brooklyn Netsa i trenerica slavnih Megan Roup, The Sculpt Society velika je zajednica kardio plesnih tečajeva koji se temelje na fitnesu. Osim aplikacije, Megan nudi i česte Instagram Live Classes. Sculpt Society omiljen je među supermodelima, modnim influencerima i poznatim osobama. Meganini visokoenergetski tečajevi pomažu oblikovati tijelo za manje od sat vremena.