Modni as u rukavu

Nova H&M kolekcija iznenadila ljubitelje mode. Reći ćemo samo jedno – želimo više ovakvih komada!

Mija Dropuljić

FOTO: H&M

FOTO: H&M

Za jesen se H&M okreće pravom streetwearu koji nas je oduševio već prvi vizualimaH&M je jedan od prvih high street brendova koji su počeli lansirati limitirane kolekcije s poznatim imenima modne scene. Tako su u mainstreamu promijenili način poimanja dizajnerske odjeće.


Brojni brendovi su slijedili njihovim stopama te se danas suradnje dizajnera i/ili zvijezda s jakim high street brendovima smatra svakodnevnom pojavom koja uvijek začini modnu sezonu. 


Dok je H&M nekoć prednjačio s dizajnerskim suradnjama, nikad nije prednjačio kada su kolekcije s poznatim zvijezdama u pitanju. Stoga je najnovija kolekcija nastala u sklopu suradnje podigla puno prašine, a brojni obožavatelji ovog brenda, ali i ljubitelji mode se slažu kako bi H&M trebao nastaviti u ovom smjeru. 

Švedski brend je tako za početak jeseni predstavio novu kolekciju sa streetwear brendom Kangol, no ono što je posebno začinilo ovu kolekciju jest i suradnja s Mabel, britanskom pjevačicom koja je ove godine osvojila nagradu za  “Best British Female Solo Artist” na Brit Awardsima. 


Kolekcija se sastoji od 31 komada odjeće i modnih dodataka koji su inspirirani stilom ove pjevačice, no isto tako slave klasične Kangol komade.“Veoma samo uzbuđena zbog suradnje s Kangolom i H&M. Streetwear je u mojoj krvi, a Kangol je tako legendarni brend. Jednostavno je fantastično surađivati s Kangolom i H&M-om i dijeliti svoju kreativnost i stil s novim generacijama”, objasnila je Mabel. 


Očekivano kolekcija naglasak stavlja na streetstyle, stoga je puna hudica, trenirki, T-shirt majica i puf jakni, a neizostavni su i modni dodaci. Ova suradnja je pravo osvježenje za H&M i pokazuje kako ovaj švedski brend još uvijek ima par aseva u rukavu. Definitivno bi te aseve češće trebao pokazivati.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli H&M (@hm)