Najvažnije je da smo zajedno

Nova godina: Kako na zabavan način dočekati 2021. sa svojim mališanima

Dijana Ljubanović

FOTO/Unsplash

FOTO/Unsplash

Učinite djecu sretnima uoči dočaka Nove godine.Iako bi mnogi od vas najradije spakirali kofere, otputovali na neku uzbudljivu destinaciju i dobro se proveli povodom dočeka Nove godine, ipak je realniji scenarij dočeka u vašem toplom domu. I to s mališanima. Gledajući vedriju strane novog normalnog – zbližavanje s obitelji je ona svijetla točka koja u ovoj situaciji unosi toplinu i dobar osjećaj.


Kako biste se što bolje proveli u novogodišnjoj noći i zadržali iskru u oku vaše djece, u nastavku je popis zabavnih načina kako uživati u Novoj godini kao obitelj.


Nazdravite Novoj godini ukusnim moktelom


Napravite ukusan koktel i moktel za djecu. Dajte mu zvučno ime i popijte ga u svojim najljepšim staklenim čašama i svečano nazdravite novoj godini. Isprobajte ukusni pjenušavi moktel sa šampanjcem, ubacite voće, dekorirajte ga na svoj način i osjećajte se predivno.


FOTO/Unsplash

FOTO/Unsplash


Postavite Photo Booth
Kupite kolut ukrasnog papira u šampanjac bijeloj ili nekoj drugoj sjajnoj svijetloj boji. Ovo će biti pozadina za vašu foto kabinu i vi i / ili vaša djeca možete je oslikati, crtati po njoj, ispisivati svoje odluke – zaista, mogućnosti su bezbrojne! Nađite svoju kućicu za rekvizite, napravite brkove kako biste ih zalijepili na štapić… Preuzmite aplikaciju za foto-kabine poput Pocketbootha i dobro se zabavite.


Dotjerajte se


Izvucite malu crnu haljinu sa stražnje strane ormara. Pronađite svoje svečano odijelo. Djecu obucite kao da se spremate za posebnu svečanost.


Vaša će se noć osjećati posebno i zabavno ako se pripremite za nju – plus će to biti izvrsne slike za taj obiteljski foto album. Slobodno budite elegantni: bijele rukavice, biseri, leptir mašne i tijare lako možete pronaći ili u trgovinama ili u koferiću vaše djece s igračkama ili, ako imate stvarno sreće, u bakinom ormaru. Nalakirajte nokte. Nosite kape. Zablistajte i budite maštoviti. Pustite djecu da se sama odijenu – to će posebno naglasiti uzbuđenje.


Plešite


Napravite popis pjesama koji uključuje omiljene pjesme za odrasle i djecu. Smotajte sag i zaplešite. Organizirajte plesno natjecanje, slatkiši neka budu nagrade, a zatim sve proglasite pobjednicima.