Modni angažman

Nives Celzijus novo lice brenda Femme Marquise

Life

Foto: Šime Eškinja

Foto: Šime Eškinja

Karizmatični hrvatski brend nastavlja dobro utabanim putem predstavljanja kolekcija koja ženama istinski trebaPjevačica, spisateljica, glumica, ali i ponosna mama Taishe i Leona, Nives Celzijus, dobila je i modni angažman te postala novo lice domaćeg brenda Femme Marquise.


Femme Marquise nastavlja svoj modni put kreirajući izuzetno cjenovno prihvatljivu kolekciju odjeće, nakita i modnih dodataka za kojima žene žude, a ovog puta glavna uloga pripala je jednoj i jedinoj Nives Celzijus.


Već nakon prve modne priče koja je predstavljena početkom ove godine, karizmatični hrvatski brend nastavlja dobro utabanim putem predstavljanja kolekcija koja ženama istinski treba i kojom će sve žene biti zadovoljne.


nives_celzijus

Foto: Šime Eškinja
Brend koji ističe senzualnost ženskog tijela, ljepotu i ženama daje mogućnost i moć da budu najbolja verzija sebe sada dolazi s novom kolekcijom koja je napravljena od najkvalitetnijih materijala poput viskoze i mikromodala te iako dobro poznatih, ovog puta moderniziranih krojeva koji će istaknuti najbolju stranu svake žene te privući poglede i osigurati svakoj ženi da se osjeća poput prave karizmatične Femme Marquise.


nives_celzijus

Foto: Šime Eškinja