Kao iz

Netko u Škotskoj iznajmljuje kolibu kakvu ima Shrek i izgleda kao iz bajke. Najam moguć samo – jednom

Sanda Milinković

Foto: Airbnb

Foto: Airbnb

Smještena kraj Newtonmorea na škotskim visoravnima, kućica je dostupna za iznajmljivanje samo jednom

Omiljeni lik iz istoimenog animiranog filma Shrek, simpatični je zeleni ogar škotskog naglaska koji je trebao djelovati zastrašujuće, a na kraju je svojim velikim srcem osvojio svijet.


Ako ste gledali film, onda se vjerojatno sjećate da je Shrek živio povučenim životom u svojoj močvari sve dok ga jednog dana nije zapala misija spašavanja princeze Fione…


Iako originalna lokacija Shrekova doma ne postoji, netko se na Airbnb-u dosjetio šarmantne kućice i sada iznajmljuje komadić “močvarnoga raja”.


Smještena kraj Newtonmorea na škotskim visoravnima, kućica je dostupna za iznajmljivanje samo jednom i to za troje ljudi u periodu od 27. do 29. listopada. Booking se otvara 13. listopada u 19 sati (po našem vremenu).


“Smještena duboko u šumi škotskih visoravni i naglašena udobnošću kakvu je stekao Shrek tijekom svih ovih godina, močvara pruža utočište kakvo ne pruža niti jedan drugi smještaj.


Oaza prekrivena blatom i mahovinom, savršeno je mjesto za bijeg od seoskog života i zagrljaj ljepote prirode.


Lokacija je daleko, daleko od svega i predstavlja skrivenu ljepotu koju nećete pronaći nigdje nego u Škotskoj”, stoji u opisu smještaja.


Kada se gosti koji su bili dovoljno brzi i spretni da si osiguraju smještaj, napokon smjeste, dočekat će ih ekipa koja će im osigurati udoban smještaj, obilazak i obroke.


Važno je naglasiti da su toalet, tuš i lavandin smješteni izvan kolibe, baš kao što je to imao i pravi Shrek.