Ho-ho-ho nail art

Najljepše manikure za blagdansko doba

FOTO: IG@betina_goldstein i slakipalaki

FOTO: [email protected]_goldstein i slakipalaki

Ako vam nedostaje ideje za božićnu manikuru, donosimo odlične prijedlogeBlagdanski look nije potpun ako se ne poigramo s manikurom. Kozmetički brendovi nude pregršt boja i dodataka, a mnogobrojni tutoriali korak po korak pokazuju kako napraviti tu savršenu blagdansku manikuru. 


Ako vam nedostaje inspiracije i ne znate što staviti, a da nije samo crveni lak, donosimo odlične prijedloge uz pomoć kojih ćete imati želju svakih par dana igrati se s novom manikurom. 


Blještave zvjezdice


Jedan od najjednostavnijih, ali i efektnijih lookova jest onaj koji se postiže apliciranjem zvjezdica. Sve što vam je potrebno je prozirni lak na kojeg ćete nanijeti blještave zvjezdice. Možete s ovim motivom ukrasiti sve nokte ili se poigrati samo s njih par. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Betina R. Goldstein (@betina_goldstein)

Zlatni detalji


Tijekom prosinca jednostavno ne možete pretjerati sa zlatnom bojom, pogotovo na noktima. Možete nalakirati cijele nokte ili se poigrati s efektnim zlatnim folijama – mogućnosti su bezbrojne. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli ❤ Hang Nguyen ❤ (@thehangedit)Šljokice, šljokice, šljokice


Kao i sa zlatnom bojom, tako tijekom prosinca ne možete pogriješiti ni sa šljokicama. Vrijeme je da izvadite svaki šljokičasti lak i poigrajte se s različitim bojama. Posebno je efektno ako svaki nokat pobojate drugom bojom. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli ❤ Hang Nguyen ❤ (@thehangedit)Detalji čine razliku


Ako ste vještiji, onda se poigrajte s božićnim motivima koje ćete aplicirati na nokte. Krucijalne boje su zelena, crvena, bijela i zlatna uz pomoć kojih ćete stvoriti mala umjetnička djela. Ako nemate vremena niti toliko mirnu ruku, uvijek možete motive aplicirati na samo pokoji prst, a ostatak pobojati u jednu od gore navedenih boja. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli slakipalaki 〰️ Slađana (@slakipalaki)