Tik-Tok ludost

Na usne stavio kremu za erekciju. Snimio drastično mijenjanje izgleda

Life

FOTO: iStock

FOTO: iStock

Nanio je kremu na cijelo područje gornje i donje usne.Redovito na Tik-Tok možemo naletjeti na uistinu bizarne trikove, savjete i eksperimente. Često se zapitamo kako je netko uopće došao na tako suludu ideju. I taman kada smo to pomislili iz SAD-a stiže još jedan ludi video na kojem mladi muškarac pokazuje što se događa s njegovim usnama nakon što je nanio kremu za erekciju.


Povećanje usana nije baš jeftin pothvat, a Jerry Maldonao je htio vidjeti je li isti efekt može postići erektivnom kremom. Navodno je na tu ideju došao gledajući jedan film u kojem se krema za erekciju umjesto na penis nanosi na usne koja bi ih trebala odmah povećati. 


Tako je Jerry uzeo kremu i odlučio cijeli eksperiment snimati. Nanio je kremu na cijelo područje gornje i donje usne. U kratkom roku je prokomentirao kako su ga usnice počele peckati. 


@jerrybmaldonadoIf you know what movie I’m talking about please tell me because I want to watch it again ##beauty ##lips♬ original sound – Jerry MalNakon pet minuta su njegove usnice vidno postale veće, no nakon par minuta su ga usne toliko počele peći da je morao obrisati kremu.


Na koncu je bilo vidljivo kako su mu usne punije i veće nego prije nanošenja krema. Možemo li zaključiti da je krema za erekciju jeftinija verzija? Krivo! Liječnici upozoravaju da iz zdravstvenih razloga nipošto ne smijemo pribjeći ovom “triku”. S obzirom koliko su Jerryja kasnije boljele usnice, vjerujemo da će ovo biti tek jednokratni eksperiment.