Okršaj

Muškarca ugrizla zmija otrovnica. On joj se osvetio na šokantan način

Mija Dropuljić

FOTO: iStock

FOTO: iStock

Umjesto da odmah ide u bolnicu, on se osvetio zmijiŠto biste učinili kada bi vas ugrizla zmija otrovnica? Vjerojatno odmah zvali hitnu pomoć i nadali se najboljem. Biste li napali zmiju? Iz Indije stiže jedna šokantna priča o okršaju čovjeka i zmije otrovnice.


Kako Tag24 piše 45-godišnjeg Indijca je u jednom malom mjestu u Indiji nakon posla ugrizla zmija otrovnica. Kako indijska informativna agencija PTI piše, Indijac je na to reagirao na posve neočekivani način. 


“Upalio sam svoju džepnu lampu i shvatio da se radi o otrovnoj zmiji krait. Kako bi joj se osvetio, zgrabio sam zmiju svojim rukama i počeo je gristi sve dok je nisam ubio”, objasnio je za agenciju. 
Krait se inače ubraja među najotrovnije zmije na azijskom kontinentu. Mrtvu zmiju je Indijac odnio doma te je nakon toga posjetio svog lokalnog izlječitelja. Kako agencija prenosi Indijac nije imao nikakvih štetnih posljedica od ugriza. 


Inače prema podacima WHO-a upravo Indija ima zabilježeno najviše ugriza zmija otrovnica na svijetu. Najčešće se to događa siromašnijem dijelu stanovništva. Kod svakog drugog slučaja u pitanju je napad zmije unutar vlastitog doma.