Logičan odgovor

Muškarac od djevojke zatražio da odabere između njega i svojih mačaka, pa ostao iznenađen odgovorom

Lucija Sučić

Foto: Pexels

Foto: Pexels

Na društvenim mrežama prozvan je 'okrutnim' jer je od svoje djevojke tražio ono nemoguće...

Zajedničko useljenje veliki je korak u vezi te obično podrazumijeva puno kompromisa. Uobičajeno je da svatko ima viziju svog idealnog doma i što želi da se u njemu nalazi, no kada su u pitanju kućni ljubimci, tada kompromisi nisu nešto oko čega je moguće pregovarati – barem je tako mislio muškarac u pitanju…


Na društvenim mrežama prozvan je ‘okrutnim’ jer je od svoje djevojke tražio ono nemoguće te joj postavio svojevrsni ultimatum: ako želi useliti s njim i njegovim bratom u kuću, mora se odreći svoje dvije mačke!


Logično, djevojka ga je nazvala “š**kom što uopće to pita”, sa čime su se složili brojni korisnici društvene mreže Reddit na kojoj je muškarac tražio mišljenje.


Uz to, brojni su ga napali zbog toga jer, prema njegovim riječima, i on i njegov brat “mrze mačke”.


Mislimo da su neuredne, destruktivne i dosadne“, napisao je, a kao objašnjenje za postupak svoj djevojke koja se nipošto ne želi riješiti krznenih ljubimica rekao je: “Ona kaže da bi radije bila beskućnica nego da se odrekne svoje dvije mačke. Stalno joj govorim da je nerazumna i da ih jednostavno da u sklonište”.


Korisnici Reddita nedvojbeno su zauzeli stranu djevojke, prenosi Mirror.


Jedna je osoba napisala: “Mačke nisu vreća krumpira koju možeš baciti. One su živa bića i oni koji ih imaju ili bilo koje druge životinje moraju snositi odgovornost za njih”, dok je druga dodala: “Shvaćaš da je tvoja djevojka paket aranžman sa svojim mačkama, zar ne?”.


Čini se da na ovaj odgovor ipak nije bio spreman…