Ceres Tie-Detail

Romantični outfit: Tove haljine koje ćemo obožavati u toploj sezoni

Dijana Ljubanović

FOTO/Instag

FOTO/Instag

Ženstvene, lagane i romantične haljine o kojima već maštamo ususret proljeću.Pretražujući društvene mreže svako malo primijetite haljinu koja se odjednom čini kao da je posvuda. Prošlog ljeta to je bila Serita haljina Kult Gaia, koju su proslavile Rosie Huntington-Whiteley i Candice Swanepoel. Čini se da je Tove haljina Ceres Tie-Detail sada zauzela prvo mjesto kao predvodnica It-dress-a sezone koja je pred nama.


Kreirane u različitim nijansama i duljinama, tijekom posljednjih nekoliko tjedana primijetili smo nebrojene influencerice koje su tako dobro nosile svoje haljine Tove od prošle godine. Isprobajte narančastu iteraciju najprodavanije Ceres, koju je nosila Lucy Williams, žuto izdanje viđeno na Monikh Dale, upečatljivu bijelu verziju koju nosi Babba C Rivera i svestranu bež kreaciju koju je proslavila Bettina Looney.


Brend pokrenut 2019. godine, Tove je privukao pažnju modnog svijeta i teško da smo iznenađeni. Iza svega stoje dizajnerice Topshopa Camille Perry i Holly Wright, koje uvijek imaju dobar osjećaj što će odjeknuti kod kupaca. Moderni, suvremeni dizajn brenda izgleda svježe, a pristupačno, a kvaliteta i izrada traju naredne sezone.
Tove haljina s detaljima na reverima nesumnjivo je pobjednica za proljeće, prema mnogim modnim znalcima, a ovu tezu istaknuo je i Who What Wear.


View this post on Instagram

A post shared by Monikh Dale (@monikh)
View this post on Instagram

A post shared by Babba C Rivera (@babba)View this post on Instagram

A post shared by TOVE (@tovestudio)View this post on Instagram

A post shared by TOVE (@tovestudio)View this post on Instagram

A post shared by TOVE (@tovestudio)View this post on Instagram

A post shared by TOVE (@tovestudio)