Nova dimenzija showrooma

Brendovi Link by Ogi i Alduk otvaraju Design Pop up store: Modna poslastica na opatijskoj plaži

Sandy Uran

Foto: SANJA JAGATIĆ/JELENA BALIĆ

Foto: SANJA JAGATIĆ/JELENA BALIĆ

Sutra u 20 sati naši dizajneri svojim će vjernim kupcima, a i onima koji će to tek postati, ponuditi nešto novo i drugačijeU prošlosti u Opatiji su se odmarali plemići i bogataši, a danas je također pohode poštovatelji »slatkoga života«. Stoga nimalo ne čudi što su svoje kreacije odlučili predstaviti na ovoj prestižnoj adresi neki od najpoznatijih hrvatskih modnih brendova i kreatora. Ovoga petka u večernjim satima, točnije u 20 sati, svoje modno zdanje publici će predstaviti poznati modni brendovi Link by Ogi i Alduk, koji su udružili snage i pripremili pravu modnu poslasticu.


Na najljepšoj opatijskoj plaži, Lidu, sinonimom za mondeno ljetovanje Design Pop up store otvara svoja vrata. Kako doznajemo – miris mora i zov nepreglednih plaža nisu zaustavili naše najvrjednije dizajnere da i u ovim toplim danima svojim vjernim kupcima, a i onima koji će to tek postati, ponude nešto novo i drugačije.Ne bi li se mogli predstaviti u najboljem modnom svjetlu, odlučili su ulogu najljepše modne kulise dodijeliti prekrasnom ambijentu opatijskog Lido Beach resorta koji će postati Design Pop up store, ovog petka pa sve do nedjelje.


Hit artikli
Kreator Ivan Alduk ovom nam je prilikom pojasnio zamisao ovog modnog vikenda.– Ideja zajedničkog pop up eventa je nusprodukt naših privatnih druženja i razmjena ideja te želje za nečim novim. Moda se stalno mijenja, načini poslovanja isto, a vjerujem da se ovim projektom još više približavamo našoj publici, a i onoj koja bi to mogla postati kao što su mnogobrojni turisti, objasnio je Ivan.Govoreći o novim modnim projektima ovog dvojca valja istaknuti Link by Ogi i Alduk kojim su oboje nedavno predstavili svoje ready-to-wearcruise yachting kolekcije te time započeli ljetnu sezonu. Dajući nam uvid u to Alduk nam je ispričao:– Obje smo aktualne kolekcije, ready-to-wear i cruise, snimali uz more te na taj način im dali dozu bezbrižnosti i onog iskonskog uživanja u ljetu, stoga je red da se upravo s tim kolekcijama »spustimo« ovaj vikend na obalu.


Pop up store je jedan novi format eventa i kontakta s našim klijentima kojemu se iznimno veselim, stoga ćemo im ponuditi široku paletu proizvoda na atraktivnoj lokaciji u srcu Opatije. Naći će se tu svi hit artikli iz naših kolekcija pa i neizostavne torbe iz zadnje kolekcije koje smo već dva puta u potpunosti rasprodali, a sada su eksluzivno spremne za opatijski Pop up store.


Yachting kolekcija


Kako je koncipirala i osmislila svoju novu kolekciju, doznali smo i od inovativne dizajnerice Ogi Antunac, koja je novu kolekciju posvetila svojoj velikoj ljubavi, moru te se tako ovaj Design Pop up store morski vikend savršeno uklopio u vizualni identitet kolekcije.– Nova yachting kolekcija napravljena je za tople morske dane, a sastoji se od ključnih modnih, a istovremeno praktičnih, ugodnih komada. Kaftana, haljina, širokih hlača i košulja. Sve ono što vam je potrebno za nepregledna prostranstva plavetnila i uživanja. Upravo zato sam sretna da imamo priliku predstaviti uživo kolekciju na lokaciji koja je već sama za sebe idealna kulisa svim našim komadima, kazala je dizajnerica Ogi Antunac te pritom dodala:– Drago mi je da ćemo malo napraviti »predah« od užurbanog zagrebačkog života gdje u isto vrijeme snimamo veliki lookbook za iduću godinu, a pripremamo se i za skorašnji sajam u New Yorku. Veselim se druženju sa svim našim gostima i kupcima kojima na ovaj način želimo i zahvaliti na podršci koju su nam pružili posljednjih godinu dana.Ovaj modni event koji traje tijekom vikenda 23., 24. i 25. srpnja zasigurno će privući modnu publiku te inaugurirati jednu novu dimenziju showrooma na plaži.
Sandy URAN