Top izbor

Mnogima su omiljen izbor dvodijelni crni kupaći. Evo koji se mogu naći u aktualnoj ponudi

Lucija Sučić

Foto: iStock

Foto: iStock

Klasika je uvijek in!

Ako ste tip ležerne osobe kojoj ne treba sigurnost koju pružaju jednodijelni kupaći kostimi, klasični bikini je pun pogodak!


Klasika je ipak klasika, i dvodijelni kupaći kostimi u crnoj boji uvijek su in, a kada pronađete model koji vam stoji kao saliven, nećete morati dolaskom svake nove sezone brinuti o tome gdje ćete nabaviti novi kupaći kostim.


Uz par sandala, chic šešir i par sunčanih naočala spremni ste za uživanje na plaži uz dobru knjigu! Zavirili smo u aktualnu ponudu upravo takvih kupaćih kostima, koju vam donosimo u nastavku!


Sinsay, 12,99 €


Ovaj neodoljiv model dostupan je po pristupačnoj cijeni te se čini punim pogotkom za sve one koji vole klasične kupaće kostime bez puno ukrasa, detalja i vezica.


About You, Shiwi, 49,99 €


Donji dio visokog struka totalno je trendi, dok se na gornjem naramenice mogu i skinuti tako da možete hvatati ljetni ten bez rezultata bijelih crta!


Zalando, Urban Classics, 28,54 €


Trokutići su još jedan model koji je i klasika i trendi u isto vrijeme, a konkretno ovaj kupaći kostim ima i prilagodljivo vezanje na gornjem i donjem dijelu. Volimo prilagodljivost!


Factcool, 23,99 €


Klasične košarice uvijek lijepo stoje, a u kombinaciji sa pokoji komadom upečatljivog nakita definitivno ćete zasjati!