Jarko i maksi

Mango ima nove komade: Posebno su nam se svidjele haljine koje uvode u ljeto

Mija Dropuljić

FOTO/Mango

FOTO/Mango

Posebno bi istaknuli komade napravljene od popelina.Jedan od vodećih ovosezonskih trendova su zemljani tonovi i lepršavi krojevi, no high street brendovi su se potrudili i u svojoj ponudi predstavili i par komada u jarkim bojama. Jarke boje i maksi krojevi – upadljivije ne može. 


Provjerili smo najnoviju ponudu high street brenda Mango koji nas je oduševio svojim novitetima. Naravno, nezaobilazna je bijela boja i zemljani tonovi, no u svojoj ponudi su osvanule predivne maksi haljine napravljene od ugodnog materijala popelina, odnosno neelastične tanke pamučne tkanine. 


mango_haljine

Cijena: 449,90 kn


mango_haljine

Cijena: 449,90 kn


suknja_mango
Posebno pažnju plijeni roza haljina s velikim puf rukavima koju možete nositi kao haljinu, ali i kao maksi košulju. Od istog materijala su napravljene druge maksi haljine i predivna tirkizna suknja koja će se izvrsno uklopiti u brojne proljetne i ljetne topove. 


Puf rukavi su definitivno glavni detalj ove sezone, a krase haljine, topove i košulje. Mango je u svojoj novoj ponudi predstavio i topove u jarkim bojama koji se izvrsno kombiniraju uz ostatak kolekcije. Definitivno je teško odabrati samo jedan komad s kojim bismo rado prošetali uz najdražu plažu. 


top_mango

Cijena: 199,90 kn


top_mango

Cijena: 199,90 kn