Izuzetno ženstvene

Inspirirane Meksikom: U Mango stižu proljetne haljine, a mi smo odabrali one najbolje

Mija Dropuljić

FOTO/Mango

FOTO/Mango

Haljine iz nove kolekcije ne samo da prizivaju proljeće i ljeto one vrište za njim. Krajem veljače, točnije 27.02., u Mango trgovine i u online shop stiže nova proljetna kolekcija naziva “Shared moments” koja je inspirirana dalekim Meksikom. Detaljno smo proučili cijelu kolekciju i shvatili da ćete ljepše proljetne haljine teško naći negdje drugdje. 


Lepršave, izuzetno ženstvene i prije svega udobne, haljine iz nove kolekcije ne samo da prizivaju proljeće i ljeto one vrište za njim.


FOTO/Mango, 449,90 kn


FOTO/Mango, 449,90 kn

Dominiraju široki maksi modeli koji uz ravne sandale ili one na platformu stvaraju idealan proljetno-ljetni styling. 


FOTO/Mango, 349,90kn


FOTO/Mango, 349,90knBoje su neutralne, dominira bijela i izrazito nježne pastelne nijanse, a od uzoraka definitivni pobjednik jest onaj cvjetni.


FOTO/Mango, 449,90kn


FOTO/Mango, 449,90knSve ljubiteljice volana u novoj kolekciji će doći na svoje – skoro svaki model je bogato ukrašen romantičnim volanima, što dodatno naglašava pomalo boemski chic nove kolekcije. 


FOTO/Mango, 599,90


FOTO/Mango, 599,90Ove haljine se podjednako mogu nositi tijekom toplih proljetnih i ljetnih dana. Dok još temperature ne dopuste, kombinirajte ih uz najdraže kožne gležnjače ili bajkerske čizme. Izvrsno se uklapaju uz velike vrećaste torbe i one s resicama i dugim remenom.


FOTO/Mango, 599,90kn


FOTO/Mango, 599,90knLako ih možete transformirati i u svečani look uz pomoć zlatnog nakita i visokih peta. Tako imate u isto vrijeme onu idealnu haljinu koju možete nositi i tijekom dana, ali i navečer. Pa čak i na vjenčanje.


 


FOTO/Mango, 699,90kn


FOTO/Mango, 699,90kn