Roditelji ne podržavaju njenu odluku

Manekenka prekrila čak 98% svog tijela tetovažama. Kaže da je njeno tijelo umjetničko djelo

Mija Dropuljić

FOTO: IG@haruethaipiankaew

Svoju prvu tetovažu napravila je sa samo 14 godinaOduvijek je obožavala tetovaže, a u dobi od 14 godina si je sama napravila svoju prvu tetovažu. Danas je prekrila čak 98% svog tijela tetovažama koje je izuzetno ponosna. 


Haruethai Piankaew ima 35 godina i živi na Tajlandu, a želja da skoro cijelo svoje tijelo prekrije tetovažama koštalo ju je preko 12.000 eura. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Haruethai Piankaew (@haruethaipiankaew)

Na svom Instagram profilu redovito objavljuje sva umjetnička djela koja se nalaze na njenom tijelu – cvijeće, zmajevi i drugi šareni motivi krase njeno tijelo. 


Za Daily Star je izjavila kako si je u dobi od 14 godina svoju prvu tetovažu napravila sama. Otac joj ima par tetovaža te je poput njega htjela ukrasiti svoje tijelo. Tada je bila premlada da se tetovira, no uzela je stvari u svoje ruke. 


Smatra kako je njeno tijelo pravo malo umjetničko djelo, no istaknula je kako njeni roditelji nisu najsretniji s njenim odabirom. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Haruethai Piankaew (@haruethaipiankaew)“Misle da moje tetovaže u kasnijim godinama neće dobro izgledati”, objasnila je. 


Njena majka također smatra kako nikad neće naći nekoga tko bi je htio oženiti, no Haruethai ta izjava uvijek dobro nasmije. 


“Prije sam razmišljala što će drugi ljudi misliti , no s vremenom sam naučila da je najvažnije da se ja dobro osjećam u svojoj koži.”