Da je ranije znala...

Majka tetovirala crtež svog sina. A onda je doznala nezgodnu istinu

Mija Dropuljić

FOTO: Pexels

FOTO: Pexels

Ako ništa njena priča je nasmijala mnogeRoditelju su uvijek ponosni na crteže svoje djece. Rado ćemo ih objesiti na hladnjak, neke ćemo uokviriti, a neki će ići toliko daleko da će crtež i tetovirati. Zar može tetovaža biti dirljivija?To je pomislila i jedna majka koja je na unutrašnjost svoje nadlaktice dala istetovirati crtež svog sina. 


Na TikToku svaki malo osvane novi izazov koji nas dobro nasmije. Trenutno vlada izazov koji traži od korisnika da pokažu svoju tetovažu koja ima najgluplje značenje ili ga uopće nema. Vjerujemo da je pobjednik pronađen!


Naime, jedna korisnica ove društvene mreže je odgovorila kratkim videom u kojem je pokazala dječju tetovažu. U pitanju je zapravo crtež njenog sina. Barem je ona tako mislila. 


@th3victorygarden#stitch with @pigeonsandfries Kevin, age 6, crayon #tattoos #funny #myfavoritetattoo #doodle♬ original sound – WhateverKasnije je majka doznala da u pitanju nije crtež njenog sina nego njegovog prijatelja. No, nije samo to smiješno. Majka prije ovog videa nikad nije rekla drugim roditeljima da na svojoj ruci nosi crtež njihovog sina. 


Video je uskoro postao viralan i dobio je mnogobrojno lajkova, ali i pozitivnih komentara.