Torba morala u kliniku

Majka ostavila kćer samu sa svojom Chanel torbicom. Na kraju je požalila

Mija Dropuljić

FOTO: Unsplash

FOTO: Unsplash

Petogodišnja curica je pustila maštu na volju te ukrasila maminu torbicuSvatko tko ima djecu doživio je sličnu situaciju. Ostavili ste dijete bez nadzora, a ono je došlo na genijalnu ideju da svojim bojicama ukrasi zid, uništi vaše omiljene cipele ili posve devastira najskuplju paletu sjenila za oči koju posjedujete. Kako biste reagirali da vam dijete uništi dizajnersku torbicu u vrijednosti preko 2.000 eura?


Jedna Britanka je ostavila svoju petogodišnju kćer samu sa svojom bijelom Chanel torbicom. Djevojčica je došla na fantastičnu ideju da bijelu torbu ukrasi plavim flomasterom. Nacrtala je curicu, zvjezdice, ispisala ime te dodala i sliku žene. Slatko, zar ne?


Majci na prvu to nije bilo nikako slatko jer je u pitanju torba koja košta preko 2.000 eura. Srećom pa u Newcastleu postoji klinika za torbe gdje stručnjaci uz pomoć raznih tehnika spašavaju torbe koje su doživjele slične i gore sudbine. 
Korak po korak, stručnjaci su uspjeli spasiti Chanel torbu te su objavili cijeli proces u jednom video. Uskoro je video postao viralni hit, a dio gledatelja su se našalili komentirajući da su na prvu mislili kako je u pitanju limitirana kolekcija Chanel torbica.