Kylie Cosmetics

Kozmetički proizvodi s potpisom Kylie Jenner sutra stižu i kod nas: Evo što ćemo moći kupiti

Life

Kylie Skin

Kylie Skin

Kylie Jenner je na službenim stranicama razveselila cijelu Europu.Kylie Jenner je u kratkom roku izgradila pravo beauty carstvo sa svojim brendom Kylie Cosmetics. Doslovno se može reći kako je poharala beauty tržište. Lansiranje svake nove kozmetike se nestrpljivo čekalo, a kada bi napokon bilo u prodaji na web shopu proizvodi bi se razgrabili u samo par sekundi. 


Kylie Cosmetics smo do sada mogli naručivati online putem službene stranice brenda, no uživo isprobati proizvode nije bilo moguće. Zato nas je posebno razveselila vijest da Kylie Cosmetics napokon stiže u Hrvatsku. 


Kylie Jenner je na službenim stranicama razveselila cijelu Europu s viješću da na proljeće stiže u na naš kontinent u poslovnice Douglas parfumerije. Kylie Skin proizvode moći ćemo kupiti od 22. svibnja, a u prodaju stižu sljedeći proizvodi: krema za oči, toner za lice, hidratantna krema za lice, piling za lice od oraha, pjena za čišćenje i vitamin C serum po cijenama od 189 do 265 kn. 

Kylie je nedavno na svom Instagram profilu snimila i video kojim najavljuje dolazak svog brenda u Douglas pri čemu je spomenula da je 22. svibnja i godišnjica osnivanja Kylie Skin-a. Komentari sretnih obožavatelja nisu izostali, pa se ispod objave više puta moglo pročitati jednostavno: “Napokon!”