Gdje za vikend

Kuća za odmor Casa Kapusta pružit će vam zimski ugođaj kakav priželjkujete

Dijana Ljubanović

FOTO/Instagram @casa.kapusta

FOTO/Instagram @casa.kapusta

Zimska idila s pogledom na jezero.Kuća za odmor Casa Kapusta smještena je  iznad jezera Sabljaci u Ogulinu i predstavlja pravu zimsku bajku. Upaljene lampice, miris drva u interijeru, pogled koji briše sve brige i zimska idila kao savršen recept za kratki bijeg od stvarnosti.


Ovdje se možete smjestiti u vrtu i uz čašu kuhanog vina uživati u miru koji vas okružuje. Čaroliji dodatno doprinosi vanjski bazen i pogled na jezero.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Casa Kapusta (@casa.kapusta)

No, za sve što vam treba internet, možete besplatno koristi besplatan WiFi pa nećete (ukoliko tot ne želite) imati osjećaj da ste potpuno odsječeni od svijeta. Ne morate brinuti kako doći do ove kuće jer možete sjesti u automobil i dovesti se točno pred Casu Kapustu jer vas tu čeka rezervirano parkirno mjesto samo za vas.


View this post on Instagram

A post shared by Casa Kapusta (@casa.kapusta)View this post on Instagram

A post shared by Casa Kapusta (@casa.kapusta)View this post on Instagram

A post shared by Casa Kapusta (@casa.kapusta)Vila sadrži dvije spavaće sobe gdje ćete se zasigurno odmoriti kao nikad, s obzirom na svjež zrak i ugođaj koji opušta i one koji su uvijek u jurnjavi i napetosti.


Svoje omiljene filmove možete gledati na televizoru ravnog ekrana sa satelitskim kanalima, a bogatu zakusku po vašem guštu, možete pripremiti u potpuno opremljenoj kuhinji s perilicom posuđa, mikrovalnom pećnicom. Računajte i na perilicu rublja da ne morate ništa što uprljate takvo nositi kući.


View this post on Instagram

A post


shared by Casa Kapusta (@casa.kapusta)View this post on Instagram

A post shared by Casa Kapusta (@casa.kapusta)Sve brige otpustite u hidromasažnoj kadi, pustite omiljenu glazbu i uživajte u vremenu samo za sebe jer ste zaslužili.


Povedite sa sobom i mališane jer kuća za odmor Casa Kapusta nudi dječje igralište, roštilj i terasu za sunčanje. Jesmo li spomenuli da vas od Rijeke do ovog mjesta dijeli svega 51 km?


View this post on Instagram

A post shared by Casa Kapusta (@casa.kapusta)