30. godišnjica

Gledala video s vjenčanja svojih roditelja. Nije očekivala vidjeti baš te scene

Mija Dropuljić

FOTO: Unsplash

FOTO: Unsplash

Majka i kćer su bile u šoku, a otac se samo slatko smijao.30. godišnjica braka je velika stvar! U takvim situacijama nas često obuzme nostalgija te uživamo u gledanju starih videa i fotografija. To je učinila i jedna TikTok korisnica iz Kanada koja je na VHS-u povodom godišnjice braka svojih roditelja ponovno pogledala njihov vjenčani video. 


Njeni roditelji su se vjenčali 22. rujna 1991., a video s vjenčanja predstavlja 90-te u svom punom sjaju. Kako bi kćer mogla pogledati video, morala je skinuti svu prašinu s video rekordera. Bila je čudu da se kazeta uopće pokrenula. 

Ispred ekrana su sjeli kćer i sretan bračni par. Taman kada su se namjestili da uživaju u snimkama vjenčanja, kazeta je počela proizvoditi čudne zvukove. U jednom trenutku na ekranu više nisu vidjeli ceremoniju vjenčanja nego isječke iz kultne serije “Cops”. Majka i kćer su bili u šoku, dok je otac umirao od smijeha. 


Mada je lice prekrio rukom, u smijehu je priznao kako je on krivac za uništeni video s vjenčanja. Naime, otac je presnimio svoju omiljenu seriju na vjenčani video. 


TikTok video je u kratkom vremenskom periodu stekao 14,1 milijuna klikova te je postao viralni hit.