Dašak individualnosti

Kako u svoj look ukomponirati šarene tenisice? Evo nekoliko stilskih savjeta

Lucija Sučić

Foto: iStock

Foto: iStock

Danas su one dobrodošle ne samo u casual lookovima već i na poslovne kombinacije

Šarene tenisice još uvijek su u trendu, te čak i ako niste veliki ljubitelj šarene garderobe, s njima u svoj look možete na neupadljiv način dodati malo razigranosti i opuštenosti. Danas su one dobrodošle ne samo u casual lookovima već i na poslovne kombinacije, čime možete vaš izgled obogatiti sa daškom individualnosti.


Bez obzira kojem se brendu priklonili ili koje boje dominiraju u vašim šarenim tenisicama, njih možete kombinirati u gotovo svakoj prigodi, a uz to s njima nećete morati birati između udobnosti i estetike. U nastavku donosimo nekoliko stilskih savjeta kako ih bez greške ukomponirati u outfit!


Trik 1: kombinirajte ih s odjećom neutralne boje


Ako niste sigurni kako ih iskombinirati, šarene tenisice uvijek dobro idu sa neutralnom odjećom u crnoj, bijeloj i sivoj boji, koja čitavom looku daje ravnotežu, a istovremeno stvara ‘prazno platno’ uz pomoću kojeg će vaše tenisice posebice doći do izražaja.Trik 2: uparite ih sa monokromatskom odjećom


Još jedan savjet je da tenisice jarkih boja pokušate upariti sa monokromatskim lookom. Rezultat je jednostavno očaravajuć!Trik 3: eksperimentirajte sa modnim dodacima


Usklađivanje modnih dodataka poput torbice, nakita, sunčanih naočala i ostalih s tenisicama u boji još je jedan način njihovog stiliziranja, no tu ne postoji neko glavno pravilo, već pustite mašti na volju i poigrajte se sa kontrastom, veličinom i bojama modnih dodataka kako biste pronašli što najviše paše tom određenom looku.