Upoznajte horgija

Kako to izgleda kada se spoje haski i korgi? Neodoljivo!

Mija Dropuljić

FOTO: iStock

FOTO: iStock

Horgiji postaju sve popularniji i popularnijiPasmine haski i korgi ne mogu biti drugačije, no jedno im je zajedničko – ljepota! Jeste li se ikad zapitali kako izgleda mješavina tih pasmina?


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Walker (@walker.the.horgi)Križanac haskija i korgija se naziva horgi, a postoji već 25 godina. Njegova popularnost samo raste zbog činjenica da su obje pasmine, haski i korgi, izuzetno popularne. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Willow The Horgi (@willowthehorgi)

Ovi psi dosežu srednju veličinu i najčešće naslijede više karakteristika korgija nego haskija. Na prvom mjestu su niske šapice koje korgije čine toliko neodoljivim. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli HARU THE HORGI (@harukathehorgi)Horgiji mogu doći u raznim bojama, a teško je predvidjeti koju kombinaciju boja će dobiti. Najčešće povuku dlaku i boju prema jednom roditelju. Ono što im je zajedničko je neodoljivi haski pogled koji uvijek hipnotizira. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Kai & River (@kaiboi_and_thesiborgiriver)Horgiji se smatraju izvrsnim kućnim ljubimcem. Izuzetno su inteligentni i aktivni te se bez puno napora dresiraju. Mogu živjeti od 12 do 15 godina.