Ljubav od dvije godine

Kako su zlatni retriver i beba postali nerazdvojni prijatelji i osvojili Internet

FOTO: iStock

FOTO: iStock

Njihov moto je: mi smo ovdje da vam rastopimo srcaNakon napornog radnog dana, uvijek si volimo uljepšati ostatak dana nekim pozitivnim vijestima. Od slatkih beba do životinjskog društva, a najbolja kombinacija koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim su upravo bebe i životinje!


To je bila nit vodilja profila koji prati život djevojčice Vanore i zlatnog retrivera Taca već gotovo dvije godine.


Simpatičan dvojac iz Washingtona od sredine srpnja oduševljava korisnike svojim isječcima iz svakodnevnog života. Ipak, najviše su pažnje privukli jednim videom u kojem se pojašnjava njihova povezanost, a od tada je dirljivu snimku sažetka posljednje dvije godine pogledalo više od 11,7 milijuna ljudi.


@mostlyadorable Taco, please never leave us ?. #goldenretriever #goldensandbabies #dogsofttiktok #SoFiBreakUpChallenge #AlaskaAirCAREoke #corememories ♬ original sound – .Osim najgledanijeg videa koji mami osmijeh na lice i najtvrđim srcima, čitav profil jednostavno odiše nevjerojatno pozitivnom energijom i još većom ljubavlju i povezanošću bebe i psa koji su nerazdvojni prijatelji. Vanora čitavo vrijeme iskazuje svoje emocije prema Tacu, grli ga, ljubi, a pratimo situacije dok je još kao beba bez riječi komunicirala sa svojim najboljim prijateljem. Profil koji na zaista najbolji način zna uljepšati dan!


@mostlyadorable Vanora loves giving Taco hugs and kisses, and Taco is happy to have a smol human to play with. #dogsandbabies #englishcreamgoldenretriever #babiesoftiktok #toddlersoftiktok #PlutoTVIsFree ♬ Home – Edith Whiskers