“Pussy Flavour”

Kad mislite da ne može bizarnije, doznate da postoji čips s okusom vagine

Life

FOTO: iStock

FOTO: iStock

Dok se mnogi zgražaju, drugi jedva čekaju isprobati ovaj neobičan okusVjerujemo kako ste sigurno morali pročitati naslov dva puta jer napisane riječi jednostavno ne idu zajedno – čips i vagina u istoj rečenici. No, dobro ste pročitali – predstavljen je čips s okusom vagine!


Kako Tag24 piše litvanski čips Chazz predstavio je novu okus koji je rezerviran samo za odrasle – pussy flavour iliti u prijevodu okus vagine. 


Ovaj litvanski brend iza svog novog okusa skriva i poruku. Naime, mladi ljudi prema najnovijim istraživanjima manje su seksualno aktivni od svojih roditelja u tim godinama. Chazz je odlučio popuniti tu rupu te mladima ponuditi mogućnost da “isprobaju vaginu”.Nije stvoren samo neki usputni okus. Ekipa istražitelja je poslala ljude na “individualni lov” različitih kombinacija okusa različitih vagina. Na koncu su sjeli, usporedili sve rezultate i stvorili kombinaciju začina za okus vagine. 


Novi okus je izazvao brojne reakcije na Redditu. Dok su pojedinci oduševljeni, drugi se već šale na račun prevare u obliku vrećice čipsa. Bilo da će dotični okus čipsa biti tražen ili ne, jedno je sigurno – cijeli svijet je čuo za litvanski brend čipsa Chazz.