Povratak u 90-e

Jeste li čuli za crinkle-bikini? Poznate trendseterice ga naprosto obožavaju

Mija Dropuljić

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Obožavani model kupaćeg kostima možete kupiti i u kod nasSvako ljeto se pojedini model kupaćeg kostima istakne više od onih drugih. Čini se kako je ljeto 2020. u znaku takozvanog crinkle-bikinija ili kako bi ga mi preveli naboranog badića. 


Većina žena kad čuje riječ naborano ili pak zgužvano dobije alergijsku reakciju. To se nikako ne želi vidjeti na najdražoj ljetnoj haljini i lepršavoj košulji. No, badići koji djeluju pomalo zgužvano su vodeći ljetni hit.


Brojne trendseterice uživaju na plaži ili uz bazen u ovom modelu. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Ovaj model badića  nije nikakva novost, mnogi će ga se sjetiti iz ere 90-ih kada je bio još popularniji. Ne iznenađuje što se upravo ovog ljeta vratio ponovno u trend jer smo već posljednjih mjeseci svjedoci velikog povratka brojnih mrskih it komada iz te za mnoge omraženog modnog perioda. 


Crinkle u nazivu ovog badića se odnosi na materijal od kojeg je napravljen i koji ostavlja pomalo zgužvani dojam. Ovaj materijal nije samo vizualno upečatljiv nego je i izuzetno udoban.


Svakako prednost ovog modela jest što uz dobar odabir modela pristaje svakoj građi ženskog tijela. Čak i kad je odabir boja u pitanju brojni brendovi su se okrenuli hit bojama 90-ih, poput neonskih nijansi žute i pink. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber)Brojne svjetske trendseterice ovog ljeta su odabrale upravo crinkle-bikini kao svoj najdraži badić. Kylie Jenner, Chiara Ferragni, Hailey Bieber i Lucy Hale su samo neke od poznatih žena koje su se odabirom badića vratile u 90-e.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni)Vodeći svjetski high street brendovi kao i brendovi kupaćih kostima i donjeg rublja odlučili su pratiti ovaj trend te su u svojoj ponudi predstavili razne modele crinkle-bikinija. Koji je vaš favorit?


Zara


Tezenis


Calzedonia


H&M


Tezenis


Calzedonia