Nonšalantno

Jednostavni vodič Francuskinja o bojenju kose za besprijekoran izgled

Dijana Ljubanović

FOTO/Instagram @jeannedamas

FOTO/Instagram @jeannedamas

Neka vaš odabir boje bude blizu vaše prirodne boje

Boju kose Francuskinju možemo sažeti u jednu riječ: nonšalantno. To je jednostavan izbor boja koji je zahvalan za održavanje, a da pritom ne ulažete mnogo truda u vašu frizuru. Bojanje s lakim održavanjem oslanja se na vašu prirodnu boju kose i poboljšava ono što već imate, poput vaše lijepe strukture.


Ključ je u odabiru boje, odabiru nijanse bliske vašoj prirodnoj boji koja će upiti vašu boju i ispuniti vašu kosu energijom i sjajem. I to će s lakoćom nadograditi vaš stil. Ove jedva primjetne promjene boja, učinit će vaš ten sjajnijim, ističući najbolje crte vašeg lica, oči i jagodične kosti.


Fokusirajte se na tamno plave nijanse do nijansi svjetlijih smeđih tonova koje imaju prirodne ili tople tonove kako bi dodali sjaj i naglasili ga kako biste postigli željeni izgled.


Neka vaš odabir boje bude blizu vaše prirodne boje jer boja za kosu je pojačivač vaše boje koja ne bi trebala izgledati neugledno kada krene rasti vaša prirodna boja. Drastična razlika izrasta i vaše obojena kose zna biti poprilično velik beauty problem.


View this post on Instagram

A post shared by Jeanne 💋 (@jeannedamas)

Obožavamo ova 4 izbora boja


Nijansa 5 Svijetlo smeđa


Nijansa 5 svijetlo smeđa oličenje je stila Natural French Girl. To je prirodna brineta nijansa koja ubrizgava svjetlucanje stvarajući puniji, dublji pigment i dajući vam osvježenu i sjajnu boju kose koja čak i ne izgleda kao (umjetna) boja, piše My HDHair.


View this post on Instagram

A post shared by Jeanne 💋 (@jeannedamas)5.3 Zlatno smeđa


Koja francuska djevojka nema tračak topline koji joj curi kroz kosu, kao da se upravo vratila s ljetovanja provedenog sunčajući se na rivijeri! Ovdje nema Blonde Highlightsa, samo one Bronzed Golden nijanse koje kosi daju volumen i teksturu, zagrijavajući kosu i ten.6 Tamnoplava


6 Dark Blonde nazivamo neutralnom bojom kose jer nije previše tamna ili previše svijetla. To je sjajni prirodni ton boje bez odsjaja ili dodanih pigmenata, samo je stavljen naglasak na stvaranju čvrste, sjajne boje.

7,53 Čokoladna plavuša


7.53 Chocolate Blonde bogata je boja sa snažnim zlatnim mahagonija pigmentima koji se stapaju u glatku karamelnu, čokoladno plavu boju kose. Upotrijebite 7,53 kada želite unijeti dimenziju i toplinu u svoju boju, što čini vašu kosu i kožu blistavima.