Goose i Boone

Jedan pas je kopao rupu, a drugi ga mirno promatrao. Onda se dogodilo nešto smiješno

Mija Dropuljić

FOTO: Unsplash

FOTO: Unsplash

Tko je jači brat?Psi znaju na razne načne ispoljavati ljubomoru i rivalstvo, a često time zabavljaju svoje vlasnike. Dva brata, Goose i Boone, su u viralnom videu nasmijali mnoge. 


Na TikTok videu, kojeg je pogledalo preko dva milijuna korisnika, možemo vidjeti braću kako se zabavljaju u prirodi. Kako Tag24 piše, Boone je uživljen u kopanje duboke rupe, dok ga brat Goose u tome zdušno promatra. 


Goose nije “pomaknuo prst”, odnosno šapicu, da pomogne svom bratu u ovom pothvatu. To je zato što je on cijelo vrijeme imao jedan posve drugi plan. 


@gooseandbooneTrue story #dogsofttiktok♬ Oh No – KreepaVideo završava scenom u kojoj vidimo kako Goose gura svog brata u rupu i ne dopušta mu da izađe iz nje. Rivalstvo između ova dva psa nasmijalo je brojne korisnike TikToka, a njih preko 1.500 su ostavili svoj komentar. 


“Starija braća i sestre kod pasa i ljudi su očigledno isti”, “OMG, naviru sjećanja iz djetinjstva”, “Izgleda poput scene iz Goodfellas”, bili su samo neki od mnogobrojnih komentara. 


Stariji brat Goose voli svog mlađeg brata, što pokazuju drugi video, no poput braće znaju se svađati oko igračke ili si priređivati spačke poput ove.