Žena se srami veličine

Pogledajte pa prosudite tko je u pravu: Je li ovo (pre)mali dijamantni vjenčani prsten?

Life

FOTO: iStock

FOTO: iStock

Video je pregledan nevjerojatnih 15 milijuna puta.Muškarac je izazvao veliku raspravu svojom tvrdnjom da se njegova žena srami vjenčanog prstena jer je premalen. Umjesto njega nosi nešto poput gumice. 


TikTok korisnik Arash je u kratkom videu pokazao svoju ženu koja ne nosi vjenčani prsten. On tvrdi kako mu je poručila da je trokaratni dijamanti prsten premalen te ga se zbog toga srami. Umjesto dotičnog prstena njegova žena nosi gumeni prsten i njega se ne srami.


Kratki video je uskoro postao viralan, a pregledan ga je preko 15 milijuna puta. 


@tiktokarash #answer to @spidermark790 Did you catch it the first time? Mrs. rubber ring – no. 1 viewed “Persian-themed” clip on TikTok … #persian #persians #funnypersian #persianwife #mrsrubberring #rubberring ♬ original sound – ArashUskoro je Arash podijelio i drugi video u kojem njegova žena govori da ju je netko htio spojiti s drugim muškarcem jer nisu vidjeli njen vjenčani prsten, što znači da je definitivno premalen. 


Oba videa su uz veliki broj pregleda, izavala i mnogobrojne komentare. Dok većina proziva ženu, pojedinci su se složili da je u pitanju zasigurno dobra šala.


@tiktokarash Repost from a few months back … since y’all so interested in my wife and her 💍🤣#persian #persianwife #persiangirl #persiangirls #persianwives #wife ♬ original sound – Arash