Gnjusno

Je li ovo najgluplji video ikad? Ne znamo, ali pogledan je već 9 milijuna puta

S.M.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Jedan od onih videa sa savjetom koji vam apsolutno nikada u životu neće koristiti.Društvene mreže su prepune korisnih informacija i savjeta, a vrlo često naiđemo i na videosnimke koje bi trebale pružiti neki “genijalan trik”. Međutim, pruže totalnu nevjericu i kako u jednom od komentara stoji: “Tri uludo potrošene minute života.”


Upravo je takav video na Facebooku objavio Jordan Flom čiji se profil na ovoj društvenoj mreži “sviđa” gotovo 170 tisuća ljudi.


Kraj videosnimke napisao je: “Ovaj sam trik naučio u Italiji” te dodao da je otkrio pravilan način korištenja toaletne daske.
Želimo vjerovati da je video čisti humor jer pretvoriti dasku za WC u poveće cijedilo za paštu nema veze s vezom. Iako je video pregledan više od devet milijuna puta, prikupio je većinom negativne komentare u kojima ekipa redom piše da je riječ o najglupljem videu ikad.


“Potrošio sam tri dragocjene minute života na ništa”, “Ovo je odvratno”, “Fuj, umjesto da uništiš dasku mogao si jednostavno koristiti cjedilicu” i “U Italiji koristimo cjedilo. Toalet nam služi za nešto drugo, trebao bi to pokušati!”, samo su neki od više od deset tisuća komentara u kojima internetsko pučanstvo izražava nevjericu viđenim.


Koliko je ovo ludo, provjerite sami.