Gdje za vikend

Autentična istarska kuća: Villa Nonni pruža vrhunski odmor za one istančanog ukusa

Dijana Ljubanović

FOTO/Villa Nonni

FOTO/Villa Nonni

Kako izgleda mir u svom najboljem izdanju?

Nakon vreve i sivila grada ovo je pravo zadovoljstvo. Plavo nebo, zeleni maslinici, let ptica i cvijeće kao da ovdje nosi intenzivnije boje. Šarmantna Istra s očaravajućim smještajem vrhunske klase i ukusna tradicionalna kuhinja, zajedno s najtoplijom dobrodošlicom.


FOTO/Villa Nonni

FOTO/Villa Nonni


Villa Nonni


Ako želite provesti savršeni odmor daleko od svakodnevne buke i stresa, Villa Nonni upravo je ono što tražite. Smještena je u malom i mirnom mjestu Cerion nedaleko Višnjana i  Poreča.


Harmonično uređen svaki kutak učinit će vaš odmor ugodnim gdje ćete izgubiti svaki trag vremena i potpuno se povezati s prirodom. Priuštite si nezaboravan odmor u ovoj antistresnoj oazi.


Villa Nonni može primiti četiri osobe i nudi potpunu udobnost za vaš savršeni odmor.


Na katu se nalaze dvije spavaće sobe s kupaonicom, jedna s bračnim, a druga s dva odvojena kreveta.


U prizemlju se nalazi kuhinja koja je opremljena sa svim kućanskim aparatima i pomagalima, blagovaona, wc i dnevni boravak sa zatvorenim kaminom. Cijeli prostor povezan je unutarnjim stepenicama i u potpunosti je klimatiziran. Jednostavnost bijelih zidova obogaćena je slikama mediteranskog bilja koje unose toplinu u interijer Ville.


FOTO/Villa Nonni

FOTO/Villa Nonni


S mediteranskim duhom utkanim u svaki dio, Villa je stvorena za opuštanje koje će vaš odmor pretvoriti u nezaboravno iskustvo. Uz kuću su dvije terase, jedna je idealna za ispijanje jutarnje kave, a druga natkrivena s roštiljem savršena za objedovanje i druženje u večernjim satima uz kapljicu istarskog vina.


FOTO/Villa Nonni

FOTO/Villa Nonni


S terase se pruža predivan pogled na vrt i bazen. Prostor bazena sa vanjskim tušem i drvenim ležaljkama koji nudi još jedno mjesto za uživanje i relaksaciju. Cijeli prostor odiše mirnoćom.


Čitav okoliš bazena i vrta intimno je osvjetljen kako bi stvorio savršenu atmosferu za romantične ljetne večeri.


FOTO/Villa Nonni

FOTO/Villa Nonni


Na raspolaganju vam je i privatni parking i mogućnost korištenja četiri bicikla pa vaš odmor može biti i aktivan. U neposrednoj blizini Ville nalazi se i javno dječje igralište. Villa Nonni idealno je mjesto za one koji žele pobjeći od stresa, grada i obaveza.


Maksimalan zvuk koji će doprijeti do vas je cvrkut ptica i šum vode bazena. Priuštite si  odmor u Villa Nonni a mi ćemo vam  pomoći da bude nezaboravan.


FOTO/Villa Nonni

FOTO/Villa Nonni


FOTO/Villa Nonni

FOTO/Villa Nonni