Novi modni trend

Hoćemo li na proljeće hodati bez hlača? Ako je vjerovati zvijezdama, donji dio je out

Mija Dropuljić

Foto: Instagram, iStock

Foto: Instagram, iStock

Nadamo se da ovaj trend neće zaživjeti na ulicama

Svaka sezona predstavi barem jedan pomalo bizaran modni trend kojeg pojedine zvijezde prigrle. Nekad ti modni trendovi zažive i izvan crvenog tepiha, a čini se da bi ovaj to mogao učiniti. 


U pitanju je takozvani “pantless-look”, a kao što ime govori riječ je o modnoj kombinaciji koja ne sadrži donji dio – ni hlače ni suknju.


Poznate trendseterice i ljubiteljice mode već su prošetale svoje omiljene modne kombinacije koje ne sadrže donji dio. Ovaj trend je zapravo započeo na modnim pistama i na crvenom tepihu gdje je štošta toga dopušteno, a često je nebo granica.


Tako smo mogli vidjeti modne kombinacije u kojima glavnu riječ vodi seksipilan body, prozirna haljina ili plašt.


Kada je donji dio u pitanju, ljubiteljice mode su birale komade koje podsjećaju na donje rublje. Pojedine zvijezde doslovno nose ovaj modni trend, dok druge iznad odabranih komada biraju duge kapute, pelerine ili plašteve te tako ovaj trend tek proviruje ispod odjeće. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Emma Corrin (@emmalouisecorrin)Kada su street style kombinacije u pitanju, najčešće smo ovaj trend mogli vidjeti u kombinaciji s dugim sportskim duksericama.


Umjesto da se nose na trenirke, tajice ili traperice, zvijezde su jednostavno “zaboravile” kod kuće donji odjevni predmet. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Kendall (@kendalljenner)Hoće li ovaj trend zaživjeti u svakodnevnim modnim kombinacijama? Mogao bi ako se malo ublaži. To znači da će se nositi s uskim i kratkim hlačama koje izgledaju više kao donje rublje.


Kombinirat će se s dugim košuljama i jaknama, a za večernje kombinacije bi se seksipilan body mogao nositi uz najlonke kako bi se cjelokupni dojam ublažio. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni)Ovaj modni trend nije za svakoga jer traži odvažnost i samouvjerenost.


Stoga se za njega odlučite samo ako se u odabranoj modnoj kombinaciji uistinu osjećate ugodno. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Caroline Daur (@carodaur)