Zvjezdana frizura

Hailey Bieber novom bob frizurom postavlja trend za ovu godinu

Mija Dropuljić

FOTO: IG@haileybstyle

Iznenađuje kratkom kosom koja je savršen odabir za one tanjih vlasihČini se da u novoj godini neke zvijezde žele promjenu. Ne samo da je glumica “Wednesday Addams” Jenna Ortega iznenadila na prijelazu godine novom spa frizurom, manekenka Hailey Bieber sada se pokazuje s novom kratkom kosom: takozvanim blunt bobom!


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Hailey Bieber Style (@haileybstyle)Kad modna ikona Hailey Bieber predstavi novi stil, cijeli svijet kreće kopirati. Stoga je suvišno reći da je internetom postala viralna i njezina nova kratka frizura.
Ovo nije prvi put da je manekenka skratila kosu. Prije nekoliko godina odlučila se za bob frizuru, a sada se ponovno oprostila od svoje duge smeđe grive i pokazuje elegantan bob.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Hailey Bieber Style (@haileybstyle)Frizura je posebna po tome što njezina dužina seže do brade, dok su prednji vrhovi nešto više stanjeni i tako savršeno uokviruju lice dok je preostala kosa ravno ošišana.


Takozvani tupi bob posebno je idealan za tanju kosu, jer kratka dužina dočarava dodatni volumen. Nije važno imate li okruglo, usko ili srcoliko područje lica – blunt bob pristaje svakom obliku lica!