Zbližite se s partnerom u kuhinji: Isprobajte domaći recept za najukusnije tijesto za pizzuVrijeme provedeno u kuhinji će vas zbližiti, dobro ćete se zabaviti i pritom učiniti nešto korisno za sebe. Važno je samo držati se svog „djelokruga“ i ne ulaziti u prostor onoga drugoga jer su prepirke nešto što vam najmanje treba u ovom trenutku. Održavanje dobrog raspoloženja i kvalitetno provođenje vremena zajedno ključ je uspješnog izdržavanja karantene.


 


Uz brojne kreativne radnje ovih dana, sigurno ćete pronaći nešto što ćete voljeti nastaviti raditi i kada prođu restriktivne mjere i kada će slobodno kretanje gdje god poželite i s koliko god ljudi želite, biti opet dio svakodnevice.
 


Ukusni zalogaji, ono su što će vas držati pozitivnima. Uživanje u hrani oduvijek je bilo dio poželjne socijalizacije, a sada kada ste usmjereni na svog partnera ili druge ukućane, vrijeme u zatvorenom prostoru, uvijek si možete uljepšati hranom koju svi volite.


 


Tako ćete i od obične večere napraviti slatki ritual ispunjen dobrom voljom. Tijekom užurbane svakodnevice, sjetite se samo koliko ste zajedničkih obroka preskočili i potpuno izgubili običaj zajedničkih ručkova, osim vikendom. Sada je vrijeme da opet uvedete ovu lijepu praksu u svoj dan i tako se kvalitetno ispričate, nasmijete i, na kraju krajeva, još bolje upoznate.


 


Ima li boljeg načina za uživanje u hrani, od prefine domaće pizze koja će sadržavati samo one sastojke po vašem guštu. Sada se možete poigrati raznim vrstama sireva, kobasica, salama, gljiva i salata. I znamo da vam tu ne nedostaje mašte i ideja. No, kako napraviti mekano i ukusno tijesto za pizzu koje baš svaki put uspije?


 


FOTO/Unsplash


 


 


Recept za domaće tijesto za pizzu


  • šalica grčkog jogurta
  • mala žličica praška za pecivo
  • 1,5 čaša brašna!

Jednostavno, pomiješajte sastojke i umijestite tijesto. Ukoliko se tijesto još uvijek jako lijepi, dodajte još brašna.


 


I odliično je što uopće ne morte čekati već odmah razvući tijesto, nafilati ga omiljenim sastojcima i pretvoriti u naujukusniju pizzu koju ste ikad pojeli! Dobar tek.


Novi list pratite putem aplikacija za AndroidiPhone/iPad ili Windows Phone.