
Foto Sergej Drechsler
Sommelierka Marina Selak je uz pomoć chefa restorana Vinka Frlana pronašla najbolji način kako prezentirati pet vrsta maslinovih ulja iz Istre i Kvarnera
povezane vijesti
“Pamet va glavu” naziv je edukativnog programa matuljskog projekta “Matuljišs” koji je u svom pusnom izdanju u Stanciji Kovačići u Rukavcu okupio zaljubljenike u maslinova ulja.
Dvadesetak sudionika edukacije imalo je priliku kroz degustacijski meni kušati pet maslinovih ulja s namirnica koje im najbolje odgovaraju.
Voditeljica edukacije bila je licencirana sommelierka za maslinova ulja Marina Selak koja je uz pomoć chefa restorana Vinka Frlana pronašla najbolji način kako prezentirati pet vrsta maslinovih ulja iz Istre i Kvarnera, točnije iz OPG-a Utla iz Malinske, OPG-a Macmalić iz Cresa i OPG-a Nino Činić iz Krasice kraj Buja