GASTRO MANIFESTACIJA

HEDONIST – Gourmet & Wine 2019.

P. N.

Festival, Live Cooking show, panel rasprave, degustacije i gala večera 25.10.2019. u restoranu Bevanda, program su ovogodišnjeg festival Hedonist - Gourmet & WineKristalna dvorana hotela Kvarner u Opatiji ugostit će 25. i 26. listopada, u trajanju od 14 do 19 sati, treći put po redu Hedonist – Gourmet & Wine. Festival vina i gastronomije okupit će šezdeset pomno biranih vinarija iz svih krajeva Hrvatske koje će u Opatiju donijeti svoje najbolje proizvode kao i vrhunske chefove hrvatske i slovenske kulinarske scene – Janez Bratovž, Deni Srdoč, Petra Jelenić, Mate Janković, David Skoko, Robert Benzia, Konrad Vulić, Mate Sučić, Dragan Jovanović i još poneko ime iznenađenja.Festival, Live Cooking show, panel rasprave, degustacije i gala večera 25.10.2019. u restoranu Bevanda, program su ovogodišnjeg festival Hedonist – Gourmet & Wine.
– Nadamo se da smo uspjeli u jednom od naših najvažnijih zadataka, stavljanju naglaska na konkurentnost hrvatske vinske i gastronomske scene s onima na najzahtjevnijim tržištima svijeta. Zadatak koji je tvrtka Hedonist, kao organizator ovog festivala, postavila sebi kao trajnu obavezu – popularizaciju hrvatskih ugostiteljskih posebitosti i kvalitetu na domaćoj i međunarodnoj sceni – bit će nastavljena i u našem svakodnevnom radu koji će se odvijati i nakon festivala. Bilo putem sličnih događanja, bilo putem standardnih medija ili našeg medija www.hedonist-magazin.com koji će permanentno izvještavati s najvažnijih događanja i procesa što oblikuju hrvatsku gastro-enološku scenu, komentirala je Daria Grošić, organizatorica festivala.


 PROGRAM


PETAK, 25. listopada 2019.


11:00 – 13:00 – Amadria Park Grand Hotel 4 opatijska cvijeta, Conference Park 25/7


4. BOJA VINA – Panel i degustacija


Panelisti: Giorgio Clai,  Tomislav Tomac, Dario Prinčić.  


 


14:00 – 19:00 – Kristalna dvorana hotela Kvarner


Festival vina i Live Cooking show


U programu sudjeluju: Mate Janković, Dragan Jovanović, Mate Sučić.


 


20:00 – Gourmet & Wine restoran Bevanda


Gala večera Hedonist


U programu sudjeluju: Janez Bratovž, Deni Srdoč, Robert Benzia, Petra Jelenić, Konrad Vulić


Gala večera Hedonist – sudjeluju: Janez Bratovž, Deni Srdoč, Robert Benzia, Petra Jelenić, Konrad Vulić


 SUBOTA, 26.10.2019


 


14:00 -19:00 – Kristalna dvorana hotela Kvarner


Festival vina i Live Cooking show


U programu sudjeluju: David Skoko, Hrvoje Zirojević, Mate Janković


 Live cooking, u programu sudjeluju David Skoko, Hrvoje Zirojević, Mate Janković


 


Cijeli program festivala dostupan je na službenim stranicama festivala www.hedonist.com.hr


 


Ulaznice dostupne na Entrio.hr po cijeni od 120 kuna.


 


Sponzori: Grad Opatija, Turistička zajednica Opatije, Hrvatska gospodarska komora, Pevec, Nikas, Jamnica, Meat the King, Turizam info, Ribarska zadruga Istra, Zagrebačka banka, Bevanda.