Top 4 looka

Frizure koje obožavamo ove jeseni iznimno su lagane za održavanje

Mija Dropuljić

FOTO: iStock

FOTO: iStock

U svakodnevnom životu stvari se često moraju obaviti brzo i zato volimo ove četiri frizure koje se jako brzo oblikuju i izgledaju prekrasnoLjuti vas sadašnja frizura jer iziskuje previše truda? Možemo to razumjeti, na kraju krajeva, postoje važnije stvari od provođenja sati u pranju, njezi, sušenju i oblikovanju vaše kose. Također bismo htjeli izbjeći odlazak frizeru svakih nekoliko tjedana na šišanje. Ipak, na glavi ne bi trebalo biti neurednog nereda, to je jasno.


Rješenje je: nekomplicirano šišanje.


Ove četiri frizure uvijek izgledaju sjajno čak i ako ste imali samo pet minuta da ih uredite i niste ih neko vrijeme šišali.


Klasičan bob
Bob je apsolutni klasik među frizurama i vjerojatno nikada neće izaći iz mode. Razumljivo, jer je nevjerojatno svestran, pristaje svakom tipu kose i ne oduzima puno vremena da izgledate chic.


Ošišana kosa koja uglavnom doseže bradu se mnogo brže opere i osuši fenom od duge kose. Ako želite malo više sjaja i volumena, možete napraviti nekoliko brzih kovrča peglom za ravnanje i spremni ste! Ako želite pustiti bob da izraste, brzo ćete dobiti još jednu sjajnu trend frizuru, a to je sljedeća.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Olivia Frances Culpo (@oliviaculpo)Dugi bob (lob)


Dugi bob, kako se zove duga verzija imena, savršen je za sve koji vole imati dužu kosu. Vrlo je jednostavan za nošenje jer lob može prirodno padati i ne zahtijeva nikakvo posebno oblikovanje.


Također, iznimno je  praktičan u slučaju ako vam kosa smeta, zahvaljujući njezinoj dužini možete je jednostavno vezati u punđu ili rep.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli The Hair Bros (@thehairbros)Pixie


Svatko tko se ikada usudio isprobati kratku frizuru zna koliko se lako i slobodno možete osjećati s njom. A styling s pixie rezom također funkcionira sam po sebi. Nanesite malo kreme za oblikovanje na ruke i povucite, gotovo!


Nećete požaliti, a ako slučajno niste zadovoljni, kosa će brzo ponovno narasti. I prije nego što shvatite, bit će dovoljno duga za slojeviti bob ili našu sljedeću frizuru.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Egle Bee Skincare Lifestyle (@egle_bee)Slojeviti shag


Shag pristaje svakoj ženi. Manje je odvažan od pixie ili vučjeg kroja, ali i dalje zadržava lakoću. Ovaj kroj inspiriran 70-ima često dolazi u kombinaciji sa šiškama i vrlo je jednostavan unatoč, ili bolje rečeno zahvaljujući – brojnim slojevima.


 Frizura se najčešće nosi raščupana, što izgledu daje dimenziju i svježinu. Naravno, šiške će možda trebati češće podrezivati, ali možete ih jednostavno pustiti da izrastu i pretvoriti ih u trendi šiške kao zavjese.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Julian Machann (@julianmachann)