Rujanske večeri

Posjetile smo Food&Film Festival u Zagrebu i uživale u atmosferi, naslovima i gastro ponudi

Dijana Ljubanović

Do 13. rujna do kada traje Food&Film Festival možete uživati u brojnim popularnim filmskim naslovima, poput Hustlers, Judy, once Upon a Time in Hollywood, Knives Out, Parasite, Rainy Day in New York.Već nekoliko sezona zaredom, oproštaj od ljeta na najbolji mogući način obilježava se u jednom od najljepših zagrebačkih parkova- Zrinjevcu. Riječ je o Food&Film Festivalu by Coca-Cola koji spaja gastro i filmske poslastice.


Kako bismo uhvatile dašak urbanog provoda koji godi svim osjetilima zaputile smo se u Zagreb i odlično provele na festivalu koji večernja druženja pretvara u pravu pustolovinu.


Dobro poznat ambijent u središtu grada ukrašen lampicama i natopljen mirisom comfort food delicija, učinio je rujanske noći tako živima. I upravo smo se tako osjećale.
Živahno, radoznalo i opušteno – baš kakve i trebaju biti rujanske noći.U desetak drvenih kućica (u kojima su se smjestila poznala ugostiteljska imena poput: El Torro Street Bar, Amelie, American BAr Dollar, B125, Route 66, Habibi Byblos, Lari i Penati…) raspoređenih u perivoju na Zrinjevcu nude se burgeri, kobasice, hot dogovi i krumpirići, a za ljubitelje tradicionalnih delicija, tu je i ukusni soparnik.


Sladokusci će doći na svoje uz ponudu slasnih torti i kolača te toplih fritula, a za opuštanje i zagrijavanje možete izabrati neko od omiljenih pića. Bilo da je riječ o pivopijama, ljubiteljima rakija, vina ili koktela, svatko će pronaći nešto za sebe.
Mi smo se udobno smjestile, ugrabile burger po svom guštu i uživale u projekcijama filmova. Festival je otvorio kontroverzni film Jocker, ali sve do 13. rujna do kada traje Food&Film Festival možete uživati u brojnim popularnim filmskim naslovima, poput Hustlers, Judy, once Upon a Time in Hollywood, Knives Out, Parasite, Rainy Day in New York.


Pozovite prijatelje i uživajte na svježem zraku uz mnogo smijeha, kvalitetnog sadržaja i detalje koji podižu raspoloženje. Glazba koju ćete tu čuti tjera na ples i čini da se osjećate kao da ljeto nikada ne prestaje.