Stil kakav volimo

“Flob”: Nova frizura koja će biti broj jedan u sezoni koja dolazi

Dijana Ljubanović

FOTO/Unsplash

FOTO/Unsplash

Novo izdanje omiljne bob frizure koja pristaje svima.Bob je jedna od onih frizura koje su bezvremenske. Ovakav stil izgleda savršeno na gotovo svima, a najbolji dio su naizgled beskrajni načini nošenja. Vidjeli smo kako je dugačak bob (zvani “lob”) prošlog ljeta praktički preuzeo Hollywood, dok su deseci celebova požurili da ga naprave it frizurom nakon lockdowna, a sad s solaskom proljetnog vremena, vrijeme je za najnoviju verziju : “flob” (ili, kako bismo to mogli nazvati, ravni bob).Iako možda nikada prije niste čuli da je netko taj stil nazivao “flobom”, ovo baš i nije novi stil. Umjesto toga, to je tupi bob koji se nosi elegantno i ravno sa središnjim dijelom. Svi znamo kako Generacija Z i ostatak cool djece imaju veliku naklonost prema ovakvoj frizuri.

“S trendovskom frizurom ‘flob’ u osnovi se opraštate od bočnog dijela i prebacujete ga za srednji dio, s bobom”, rekao je frizer Cory Aaron Scott za POPSUGAR. “Rosamund Pike nedavno je predstavila svoj novi look za ulogu u Netflixovom filmu I Care a Lot. Savršen je za proljeće jer ga je lako održavati i te lijepo uokviruje lice.”


Ako nosite stil koji podrazumijeva kosu dulje ili srednje dužine, ovo je frizura o kojoj ozbiljno razmislite, moguće ju je isprobati bez šokantnih promjena imagea.