Putnička agencija World Traveler

Ove zime ljetujte u Tajlandu

P. N.

Jeste li i vi od onih koji bi najradije preskočili zimu, a skijaško odijelo zamijenili kupaćim kostimom, negdje na drugom kraju svijeta? Zamišljate li uživanje na +30°C, duge bisereno bijele plaže i toplo tirkizno more? Imamo savršen prijedlog za Vas - Tajland!Od blještavih hramova do biserno bijelih plaža, od vrtoglavo visokih nebodera do nepreglednih prostranstava džungle i rižinih polja, pa sve do autentičnih i nezaboravnih okusa thai kuhinje, Tajland nudi ponešto za svakoga, a ponajprije široki osmijeh svojih srdačnih ljudi. Blagoslovljena prirodom, egzotična u svakom smislu te riječi, ova „Zemlja slobodnih ljudi“ postat će vaša idealna destinacija i buditi ljubav na prvi pogled svaki put kada se sretnete.


Odveli smo Vas mislima već tamo, zar ne?  A sada je vrijeme da prestanete maštati o Tajlandu i doživite ga, jer Putnička agencija World Traveler ima putovanje krojeno baš po Vašoj mjeri koje obuhvaća sve „must see“ lokacije zemlje nasmijanih ljudi, idealno za sve, a posebno one koji je prvi put posjećuju.


Savršen recept putovanja u Tajland s provjerenom ekipom
Upakirano u nezaboravnih 11 dana putovanja, putovanje koje su osmislili u World Traveleru od Vas zahtijeva da za ultimativno iskustvo Tajlanda  izdvojite samo 7 dana svog godišnjeg odmora, a vodi Vas po provjerenoj ruti istinskih zaljubljenika i poznavatelja ove egzotične zemlje. Vaše putovanje započinje neizostavnom posjetom Bangkoku, gradu koji jednostavno morate doživjeti svim svojim osjetilima. Ludilo užurbane i glasne metropole dodatno zakrčene nevjerojatnim brojem turista, tuk-tukovima, skuterima, uličnim prodavačima i mirisima nesvakidašnje hrane, nespojivi je spoj kontrasta koji pri prvom susretu šokira. No, taj šok traje sve dok vas širokim osmjehom ne „razoruža“ ljubazni mještanin i poželi dobrodošlicu u grad anđela, grad s najdužim imenom na svijetu.


Nećete propustiti biti „žrtva“ filmskog mamurluka u Bangkoku, u nekom od poznatih ili manje poznatih klubova legendarnih četvrti poput Khao San Road, Soi Cowboy ili Nana Plaza, koje će vas uvjeriti da je sve što ste čuli o noćnom životu Tajlanda točno.
Novi nesvakidašnji prizori dočekat će vas na nekoj od mnogobrojnih plutajućih tržnica u okolici Bangkoka na koje se po okuse egzotičnih delicija i suvenire ide “preko vode“ – čamcem. Imat ćete priliku cjenkati se s prodavačima za najbolju cijenu, kušati nesvakidašnje namirnice čija imena nećete zapamtiti, ali zato će vam eksplozija okusa i boja dugo ostati u sjećanju.


Da su tajlandski otoci sinonim za hedonizam potvrdit ćete već pri prvom susretu s rajskim otokom Andamanskog mora – Phuketom. Opustit ćete se na nekim od najljepših plaža svijeta, sa pijeskom poput pudera i morem boje smaragda i uživati u spektakularnim prizorima zalaska sunca, ispijajući kokosovo mlijeko, dok vas zapljuskuju valovi toplog Andamanskog mora. Očarat će vas filmski krajolici egzotičnih dragulja – Phi Phi otočja i James Bond otoka, čija nesvakidašnja priroda plijeni ljepotom, a spoj smaragdnog mora, vapnenačkih stijena, biserno bijelog pijeska i zelenila ostavlja bez daha. I sve je baš kao na slikama.

Male grupe, brojni garantirani polasci


Ovakav program putovanja, omogućava Vam da otkrijete novu destinaciju i usput imate vremena za trenutke zasluženog hedonizma. Ideja Vam se dopada? Ostvarenje je vrlo jednostavno, javite se tvorcima ovog putovanja, istinskim zaljubljenicima i poznavaocima Tajlanda, riječkoj Putničkoj agenciji World Traveler. Osim što imaju gotovo savršen program putovanja u Tajland, termini polaska su brojni i garantirani, grupe male zarad vašeg najboljeg putničkog iskustva a cijena po osobi već od 7.950kn.Odaberite svoj idealan termin i priuštite si nezaboravne trenutke hedonizma:


  • 01.03.2020.-12.03.2020.


  • 01.10.2020. – 11.10.2020.


  • 05.11.2020.-15.11.2020.


  • 03.12.2020.-13.12.2020.


  • 14.01.2021.-24.01.2021.


  • 25.02.2021.-07.03.2021.


  • 18.03.2021.-28.03.2021.Putnička agencija World Taraveler


Putnička agencija World Traveler definitivno nije još samo “jedna od“ putničkih agencija u nizu. Osnovali su je strastveni zaljubljenici u putovanja, specijalizirani za organizaciju putovanja na Daleki Istok. U World Traveleru, približit će vam najljepše lokacije i izvan klasičnih turističkih ruta, kulturu i tradiciju, te način života mještana u zemlji u koju se odlučite putovati. Bilo da ste željni doživljaja koji podižu adrenalin, ili ste u potrazi za posebnim avanturama, ili se jednostavno želite relaksirati i napuniti baterije uživajući u čarobnim prirodnim ljepotama na drugom kraju svijeta – budite uvjereni da u World Traveleru imaju putovanje krojeno baš po vašim željama.VIŠE INFORMACIJA


www.world-traveler.hr [email protected]

Besplatni info telefon:


0800 666 669


Žrtava fašizma 2, Rijeka