Gospodin savršeni

Skratite potragu u startu: U ova se 3 horoskopska znaka rađaju najbolji potencijalni muževi

Sanda Milinković

FOTO/iStock

FOTO/iStock

Prije idućeg spoja - ne zaboravite upitati za horoskop.Pronalazak prave ljubavi i idealnog partnera nije nimalo lak zadatak. Dok tražite Gospodina Savršenoga, zabavan način skraćivanja potrage je istražiti u kojem su horoskopskom znaku rođeni najbolji potencijalni muževi.


URBO prenosi da su najbolji “materijal za supruga” muškarci rođeni u znaku Vodenjaka, Djevice i Vage, pa prije idućeg spoja – ne zaboravite upitati za horoskop.


Vodenjak


Ako tražite partnera koji će biti drag i imati sluha za vaše potrebe, Vodenjak je osoba za vas. Obožavaju intelektualnu stimulaciju i uvijek im je potreban razgovor. Da bi ga “uhvatili”, morate imati odlične teme za razgovor. Izražavaju se putem svoje ekscentrične garderobe ili neobičnih odabira karijere, a cijene kreativnost i traže partnere koji su baš poput njih, puni ideja.
Mini mana im je što mogu biti tvrdoglavi i neukrotljivi. Imaju tendenciju bježanja od privrženosti, ali dajte im malo vremena da se smjeste i problem će nestati. Cijene svoju slobodu i obično “padaju” na ljude koji se osjećaju ugodno dok se bave svojom stvari.


Djevica


Djevice su prirodni vođe koji čine fantastične i posvećene partnere. Nešto kod njih jednostavno privlači ljude jer su vrlo šarmantni i društveni. Uvijek pronađu i način da pravilno pomiješaju posao sa zadovoljstvom.


Kada vole, vole svim srcem i svaka im je emocija pojačana do maksimuma. Vrlo se lako zaljube, a i u ljubavi i u životu, idu glavom kroz zid i nema im ništa uzbudljivije od toga.


Odličan su materijal za potencijalnog muža jer su jako darežljivi u vezi i ono najbitnije, uvijek će držati leđa svome partneru.


Vaga


Iskrenost je omiljena politika Vage koja je direktna glede svojih osjećaja i ne voli igrice. Žele pronaći partnera koji pruža jednaku podršku, suosjećanje i posvećenost istini poput njih samih.


Vrlo im je važna i potraga za znanjem jer žele otkriti sve o svemu što ih zainteresira u određenom trenutku. Strastveni su i natjecateljski raspoloženi, ali vole dijeliti svoje hobije s partnerom.


Ali, Vagu nemojte požurivati. Ovaj horoskopski znak se vrlo sporo zaljubljuje pa ako tražite “previše prebrzo”, mogla bi nestati. Snažni i osjećajni temelji za izgradnju veze, ono su što Vaga želi i neće vam reći “volim te” sve dok se ne budu osjećali potpuno sigurno kraj vas.