Zdravo i sigurno

Fantastična vijest za sve pse: Ben&Jerry’s predstavljaju sladoled “Doggie Desserts”

Mija Dropuljić

FOTO: IG@Ben&Jerry's

FOTO: [email protected]&Jerry's

Napokon i naši čupavci mogu uživati u sladoleduJedan od najpoznatijih brendova sladoleda na svijetu, američki Ben&Jerry’s otkrio je novu ciljnu skupinu – pse.  Početkom tjedna je brend na svojim društvenim mrežama objavio vijest da predstavljaju novitet – Doggie Dessert, odnosno sladoled za pse koji dolaze u dvije arome. 


“Pontch’s Mix” s maslacem od kikirikija i pereca te “Rosie’s Batch” s bundevom i malim keksima. 120 ml košta oko dva eura. 


Brend na službenoj stranici ističe kako vlasnici psima ne bi trebali davati sladoled. Upravo to je bio jedan od razloga zbog kojeg su odlučili predstaviti proizvod s minimalnim udjelom mlijeka kako bi sladoled bio siguran za konzumaciju. Pasji sladoled napravljen je sa suncokretovim uljem koje je sigurno i ukusno za četveronožne ljubimce. 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Ben & Jerry’s (@benandjerrys)

Brend je također naglasio kako postoje psi koji su intolerantni na laktozu, a oni ne smiju ni pod svaku cijenu konzumirati ni novi sladoled. 


Kako ne bi došlo do zabune, Ben&Jerry’s je posebno naglasio kako Doggie Desserts nisu prikladni za konzumaciju. Čisto da ne bi došlo do zabune. 


Hoće li sladoled za pse doći i na naše tržište, još nije poznato.