Bleached Brows

Evo kako postići look kontroverznih “izbjeljenih obrva”, bez rizika da nešto pođe po krivu

A. P.

Foto: Instagram/Isabelle de Vries

Foto: Instagram/Isabelle de Vries

Popularan je među zvijezdama, ali treba biti oprezanIzbijeljene obrve” kontroverzni su novi trend ljepote koji je trenutačno jedan od vodećih hitova na TikToku.


Naravno, nakon što je Kim Kardashian demonstrirala svoj izgled s izbjeljenim obrvama na naslovnici časopisa “Interview Magazine”, na kojoj je izbacila i svoju poznatu guzu, pogurala je ovaj beauty trik u prvi plan.


Kako piše Glamour, Kim se poslužila estetikom ljepote koja je bila snažno inspirirana 70-ima, koja je uključivala kosu u stilu Farrah Fawcett i pahuljasti oblik gotovo nevidljivih obrva.

Ona nije jedina slavna osoba koja je nedavno isprobala ovaj trend. Na ovogodišnjoj Met Gali Kendall Jenner i Maisie Williams prošetale su bijele obrve, dok su ih Lizzo, Julia Fox i Halsey nosile tijekom godine.


Izbjeljivanje obrva može imati i neke loše posljedice, poput gubitka definicije i strukture očiju. Ako želite isprobati ovaj look bez trajnog bojanja i rizika od gubitka obrva, sve što vam treba je – korektor.


Malu količinu korektora nanesite na ruku, uzmite češalj za obrve, natapkajte u korektor i začešljajte obrve. Za tamnije obrve nanesite nekoliko slojeva korektora.


View this post on Instagram

A post shared by Ash Walker (@walker_ash)View this post on Instagram

A post shared by Kendall (@kendalljenner)View this post on Instagram

A post shared by halsey (@iamhalsey)