Vole se svađati

Družite li se s nekim od ovih horoskopskih znakova? Pazite, vrlo se brzo naljute

Sanda Milinković

Foto: iStock

Foto: iStock

Često se ljute bez razloga i prepuštaju bijesu da preuzme vlast nad njimaSvatko se na svoj način nosi s problemima ljutnje i dok neki eksplodiraju poput vulkana, drugi sliježu ramenima i povlače se u svoje oklope. S obzirom na to, svi znamo barem jednu osobu koja jednostavno ne može kontrolirati svoj bijes, ali pitanje je; kojem horoskopskom znaku pripadaju te osobe?


Astrologinja Susan Taylor za Astrofame otkriva da su tri najljuća horoskopska znaka Ovan, Škorpion i Vodenjak.


Ovan je najljući horoskopski znak


Njegov vladajući planet je Mars pa je Ovan uvijek u akciji i pokretu. Često djeluje bez razmišljanja i mrzi čekati. Njihova nestrpljivost doprinosi njihovoj ljutnji pa su zato vrlo često i pod stresom.
Savjet Susan Taylor o smirivanju ovog znaka: “Da bi pobjegao od pritiska, Ovan mora trčati, hodati ili dizati utege. Ako izlazite ili radite s nekim u ovom znaku, predložite sportske aktivnosti koje će im omogućiti da se odmore i razmisle.”


Gnjevni Škorpion


Pluton i Mars su Škorpionovi vladajući planeti koji ga čine impulzivnim, pomalo zlim i s vremena na vrijeme oštrim s njegovim opaskama i odgovorima u svađama. Škorpion je vješt u zatvaranju svojih neprijatelja, kao i u pronalaženju tračeva o njima. Bez opasnosti od opasnosti, ishitreni su i nemaju takta.


Savjet Susan Taylor o umirivanju Škorpiona: “Vježbanje borilačkih vještina omogućuje Škorpionu da usmjeri svoju energiju. Mogli biste ih upisati u klub!”


Neumoljivi Vodenjak


Vodenjak ni na koji način nije samozadovoljan pojedinac. Ne dopušta da ga koče različita mišljenja i obično se sprdaju s onim što ljudi misle. Ukratko, Vodenjaci ne rade ništa osim onoga što im je na umu i često će djelovati iznenadno i impulzivno.


Savjet Susan Taylor o tome kako pomoći Vodenjaku da se rashladi: “Vodenjak bi trebao meditirati ili putovati kako bi usmjerio mirnu energiju. Ako izlazite ili radite s nekim rođenim pod ovim znakom, nemojte ga tjerati; dajte im dovoljno prostora i vremena da razmisle o nekim stvarima.”