Make up look

Dramatična šminka za oči bit će nezaobilazna ove sezone

Dijana Ljubanović

FOTO/Pexels

FOTO/Pexels

Boje, smokey eyes i odvažan stil...Ne može se poreći da će i ove sezone najpopularniji ljetni modni dodatak biti maska za lice. Bez obzira sviđalo vam se to ili ne, usta i nos vjerojatno će ostati pokriveni tijekom najtoplijih ljetnih mjeseci, što znači da ćete vjerojatno unijeti neke velike promjene u svoju beauty rutinu.No to što će vam pola lica biti prekriveno ne znači da morate potpuno odustati od svojih omiljenih proizvoda za njegu kože i rutina šminkanja. Dramatična šminka za oči mogla bi biti u fokusu ove sezone ukoliko ste željni šminkanja.


Eksperimentirajte s bojama
Iako nosite masku ne znači da vaš izgled mora biti dosadan. Dodavanje jarkog sjenila u boji savršen je način da naglasite oči. Kod svih koji nose maske, naglasak je na očima. Ovo ljeto bit će popularna intenzivna, šarena šminka za oči. Prekrasne neonske nijanse, s nekoliko hrabrih kombinacija.


Za one koji odaberu klasiku poput smokey eyes ili mačkastog make upa, bilo koji od ovih izgleda mogu se dobiti i bojom.Ljudi se tijekom ljetnih mjeseci uglavnom slažu s prirodnijim izgledom golog lica, no maske mijenjaju pravila. Tradicionalna šminka za ljeto više neće biti predvidljiva, ali oči će ovog ljeta ostati istaknute jer će ostatak našeg lica biti prekriven zbog COVID-19.Vidjet ćemo puno sjajnih olovaka za oči i sjenila, kao i više drame i dima nego što to obično vidimo u toplijem vremenu.  Ove sezone će se koristiti tople i svijetle boje. Sada je savršeno vrijeme za isprobavanje lažnih trepavica.


Možete se poigrati i obojenim kamenčićima, malim svilenim cvjetovima, perjem i šljokicama. Popis je beskrajan kao i vaša mašta. Dobra stvar je što vrijeme pandemije otvara toliko mogućnosti za razvoj kreativnosti.