Chill sezona

Dobrodošli u vladavinu Raka: Svi će znakovi dijeliti jedan osjećaj koji će ih preplaviti

Sanda Milinković

Foto: iStock

Foto: iStock

Što očekivati u sezoni najemotivnijeg horoskopskog znaka?Možda su Rakovi najemotivniji znakovi zodijaka, ali njihova vladavina svima ostalima će donijeti više opuštanja i manje stresa. Sezona ili vladavina Raka započela je jučer s ljetnim solsticijem i prvim danom najtoplijeg godišnjeg doba.


Vladavina Raka traje sve do 22. srpnja, a imat će utjecaj na svačiji život. Tijekom ove sezone, svima će biti prioritet provesti što više vremena s ljudima koji ih razumiju, a astrologinja Donna Page za WM kaže da će se događati još neke stvari.


Što očekivati u sezoni Raka?


Za početak, htjet ćete opušteno uživati u omiljenoj i ukusnoj hrani, pogotovo ako ju dijelite s dragim ljudima. Gledajući svoje drage ljude, postoji jedna osoba koja ne bi trebala biti na listi, a to je onaj prijatelj/ica koji uvijek ima neke pasivno-agresivne komentare.
Bolje je da vrijeme provodite s pozitivnim ljudima koji će vam možda i dati savjet ili konstruktivnu kritiku, ali vas neće izvrijeđati.


Istovremeno, svi će se horoskopski znakovi osjećati vrlo nostalgično. Nemojte se iznenaditi ako se odjednom pronađete na vlastitoj terasi uz čašu omiljenog pića i slušate glazbu iz mladosti koja vas podsjeća na neka nezaboravna ljeta.


Zaustavite se na trenutak i ponovno proživite najdraže aktivnosti iz djetinjstva: igrajte se u parku, napravite turnir s vodenim pištoljima ili se uputite na obiteljsko putovanje.


Ali, uz vladavinu Raka je povezano i dosta energije Jarca tako da ćete imati i dozu one “želim to odmah i sad” energije.


Po pitanju veza i romantike, bit ćete vrlo umiljati i željni pažnje, a zbog generalno pozitivne energije u zraku, moglo bi ovo biti i ljeto izrazito dobrog… pa, seksa!