Malo odmora

Danas smo ušli u vladavinu Vage pa ćemo se svi napokon dobro zabaviti. Gotovo svi.

S.M.

Foto: Unsplash

Foto: Unsplash

Eh da, i Merkur je još retrogradan do 02. listopada pa se pripremite na bliski susret s bivšimaProtekloga ste se mjeseca vjerojatno bavili organizacijom, napornim radom i svim se silama trudili da dovedete život u red, što i nije neobično obzirom da vladavina Djevice ima takav utjecaj na ljude.


Bilo da ste se uhodavali u početak školske godine, borili se sa prekovremenima na poslu ili jednostavno pokušavali biti čim uspješniji, dobra vijest je da – stiže odmor jer danas ulazimo u vladavinu Vage!


Najviše će uspjeha imati zračni znakovi poput Vage, Blizanca i Vodenjaka dok će intenzivnije razdoblje proživljavati kardinalni znakovi kao što su Rak, Jarac, Ovan.
Vladavina Vage siže u najbolje vrijeme za stvaranje novih prijateljstava, boljih odnosa s kolegama i pronalazak ljubavi. U astrologiji, Sunce predstavlja vašu svijest i ego pa kada je u znaku Vage (znak veza) usmjerit će vas prema “jedan-na-jedan” odnosima u vašem životu na kojima ćete poraditi.


Ovo nije razdoblje koje trebate provesti sami jer ćete se svakako bolje zabaviti u društvu, a imat ćete i bolje šanse za uspjeh ako ste s nekim.


Suradnje su trenutno ključne.


Kada je riječ o ljubavnom životu, ovo je najbolje vrijeme za rad na vezi s vašim partnerom. Bit će vam lakše otvoriti se i ujedno će vam biti lakše poslušati ih te riješiti probleme.


Po pitanju društvenog života, bit će jednostavnije riješiti sve razmirice i poboljšati odnose s prijateljima tako da se možda izrode još snažniji odnosi.


Što se posla tiče, ključ je u timskom radu.


Najveći problem na kojeg možete naletjeti u sezoni Vage je da biste mogli previše kriviti sami sebi. Primjerice, ako situacija između vas i vašeg partnera nije najbolja, mogli bi imati osjećaj da je problem u vama. Ako ste se posvađali s prijateljem, mislit ćete da vi ne valjate.


Sve dok surađujete s njima, moći ćete se izvući iz situacija bez problema.


Eh da, i Merkur je još retrogradan do 02. listopada pa se pripremite na bliski susret s bivšima.


Besplatan savjet Cosmopolitanovih astrologa je da nazovete prijatelje i isplanirate nešto doista zabavno. Da budete prijateljski nastrojeni prema kolegama s posla, a ako vam se bivši i javi – zaključite taj odnos jednom zauvijek.